mandag 14. juni 2010

Jeg hadde virkelig glemt


akkurat hvor liten Hedda var som nyfødt... Rød body str 92, den hvite er str 50... Den omtalte frøken er på overnatting hos besteforeldre, på en helt vanlig mandag. :-)

Nei, jeg har ikke tatt frem str 50 fordi vi skal bruke de, jeg har bare ryddet litt i klær på boden i dag... ;P - Så syk som jeg blir som gravid må det planlegges, mer enn nøye. Og akkurat nå har jeg ikke tid til å være sengeliggende i 4 mnd... Ikke er jeg helt klar for kvalmen og oppkasten heller, det kjente jeg etter en dag med omgangssyke. *ler*

10 kommentarer:

 1. Så fin måte å vise strørrelse på, det skal jeg ha i tankene:-)

  Kos dere med barnefri

  klem

  SvarSlett
 2. Jeg kom over bodyene guttene fikk i str 40 (og som var ALT for store) her om dagen og jeg ble bare sittende og se på de... Helgt utrolig hvor raskt de vokser!

  SvarSlett
 3. Koselig at du vil være med på feiringen hos meg! :)

  Jepp, 40 er liiiiiiite!

  SvarSlett
 4. Ja det er helt utrolig hvor fort de vokser. Mine babyer var så store at de ikke rakk å bruke str 50,men...
  Ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 5. Å, de vokser fort :D
  /myr

  SvarSlett
 6. Ja det er helt utrolig hvor fort tiden går - lillegutt som druknet i størrelse 50 da han ble født er en kraftplugg på 13 kilo nå sytten måneder senere :-)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 7. Ja, det er rart hvor mye de vokser på kort tid. Jeg leste et sted at hvis vi mennesker hadde fortsatt veksten i samme fart som vi har det første året - ville vi veid ca 1 tonn når vi begynte på skolen... Kanskje greit at det dabber litt av :D

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 8. Kjære vene...de vokser så utrolig fort! Jeg klarer ikke å tenke tilbake på at Sandrine var så liten, hun har liksom alltid vært sånn som hun er nå..*skulle tatt seg ut liksom* ;)

  Så godt medbarnefri på en mandag da;)

  SvarSlett
 9. Åh ja... De vokser så fort.
  Jeg har tatt vare på prematurklærne til gutta, og de er bittesmå...

  Ønsker deg en gooood helg! :)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails