søndag 23. juni 2013

Bursdagsselskap


På torsdag blir Hedda 5 år, og i går feiret hun med noen venner her hjemme. Det ble enkel borddekking, i lilla og rosa, samt enkel oppdekking. Vi skal ha større selskap neste helg hvor mor kan pynte litt mer, og 5-åringene bryr seg ikke så mye om hvordan bordet ser ut. ;)

Uansett hvor enkelt det ble liker jeg å matche, og om det er flere der ute vil jeg gjerne tipse om produkter fra Jabadabado og Lekmer.no. Jeg så på de, men så var det plutselig ferie og da vi kom hjem var det to dager igjen (også en grunn til at det ble enkelt :P )


(Her finner du alt til party, både i "gutte"- og "jentefarger")Kanskje jeg får til dette neste år, om det ikke blir Monster High-bursdag da..... Hun har virkelig oppdaget det de siste månedene. :P Men de har jo det også, så egentlig burde jeg vel begynt innkjøpene nå. ;)

Julegaven til Hedda sist jul, ble forresten kjøpt på Lekmer.no. Rattkjelke som kom raskt i posten og som ble sittet på hele jula, både inne og ute. ;)


Håper dere får en fin søndag! ♥


PS: Det kommer forresten snart noen gaver jeg skal gi bort, så følg med dere mammaer der ute! :)

2 kommentarer:

 1. Grattis på forhånd til den flotte femåringen!

  SvarSlett
 2. Hurra for fine Hedda!

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails