søndag 28. desember 2014

Siste runde med Nisseserviset

Denne jula har vært folksom.
Mamma og stefaren min kom hit på julaften og reiste hjem 2.juledag, mens søsteren min og hennes australske kjæreste kom 1.juledag og ble til i dag. I tillegg har svigers og svigerinnen min vært her på middag julaften og 1.dag. 
Mitt ønske for jula gikk i oppfyllelse; Den australske fikk endelig oppleve skikkelig vinter og innlands-kulde. Vi har hatt ned mot -25 her de siste dagene. ;) 
I dag morges dro han og Mannen ut på "elgsafari" og han fikk se 4 elg i soloppgangen. 
Mormor og jentene før de reiste i kirken julaften

I dag gjorde vi et forsøk på å tømme kjøleskapet, og inviterte et vennepar med barn til lunsj, før Trude og Richard reiste videre, en tur oppom Lillehammer for å se på byen (som tross alt er på TV) før de reiste ned til Moss igjen. 
Bildene er fra julaften, i år hadde vi endelig kun ett bord (mot to i forskjellige størrelser tidligere år), og siden det er hvitt ble det faktisk ingen duk heller! 
Veldig enkel pynt, trær fra Kähler ble kjøpt på salg før jul og siden jeg er litt forelsket i de måtte de få være på middagsbordet jula 2014. Det er liksom nisseserviset som er hovedpynten på bordet hos oss, og i dag brukte vi det for siste gang i år. 
Mamma testet kameraet mitt og fikk et par fine bilder av meg og jentene. I like klær for anledingen, jeg ble jo en slik matchemamma jeg.......! 
1. juledag gikk Signe i joggedress og Hedda i ullstilongs hele dagen. ;) 

* * *
Håper dere har en fin 4.dag, her er det bena opp og en vaskemaskin som går for fullt. 

// Vibeke

2 kommentarer:

 1. Høres ut som en fantastisk jul, med så masse besøk og herlig pyntet bord:)
  Jentene dine er så fine ♡

  Her går også vaskemaskinen for fullt, den har hatt juleferie, hehe:))
  Dessuten fikk alle nytt sengetøy til jul, så nå vaskes det - gleder meg til og riste dyner og bytte sengetøy :))

  Ha fortsatt fine romjulsdager ♡

  SvarSlett
 2. Så fint bord du har pyntet 😍 Koselig med masse folk i jula synes jeg. Håper dere har kost dere masse. Fortsatt god jul, klem 💜

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails