søndag 26. juli 2009

Bordet er plassert - i uferdig rom

…så derfor viser jeg bare bittelitt…

Vi må, som sagt, legge nytt gulv først, og få opp noe annet (bl.a. skap) på veggen… Har begynt å tegne på en hylle jeg skal spørre svigerfar om han kan lage….. *smiske*

48562130

Bordet har allerede vært i bruk, middagslagingen i dag ble gjort her! Herlig! Flott plass og rommet ble myyyye lysere med hvitt bord!

Vinduet skal også byttes, men det er fellesferie på Maxbo, og de to (!) som vet hva service er der er selvsagt på ferie… Så vinduene kommer…etterhvert….

Kjøkkeninnredningen er ferdig malt, deilig - og jeg har fått ryddet i skuffer og skap, enda mer deilig. ;) Men ting er ikke helt klart, så bilde av ferdig rom kommer når det er nettopp det; ferdig. ;)

85645452

Jeg har også vært i garasjen med Mekonomen-sprayen… Et brett jeg kjøpte på Netthandelen (tror jeg……) var ikke så fint egentlig. Hvertfall ikke fargen; lillaskjær er ikke min favoritt. Så nå fikk det endelig en dusj med sølvspray, og jeg er meget fornøyd!

85421

Når veggen opp i nye etasjen blir ferdig blir det maaaaange rammer som får samme dusjen. De sorte gamle rammene (med tippoldeforeldre og oldeforeldre i) skal få være originale, men gullrammene (med nyere generasjoner) skal få ny farge.

*glede seg*

856421

Ikke sikkert dere ser forskjellen så godt, men vi gjør det. ;)

- - -

I dag har lillemor kommet hjem fra ferie. Tre netter på hytta med bestemor og bestefra (samt storesøster) har vært stas. Overlykkelig unge ble hentet av pappa mens jeg ryddet etter malingshelgen.

Vi synes hun har blitt større på tre dager. ;)

DSC01454

Vibeke….

22 kommentarer:

 1. Så fint bordet ditt ble,du er heldig som har noen til å hjelpe deg med den slags snekkerarbeid. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 2. Så fint og ikke minst praktisk! Fine krukker hadde du også. Klem

  SvarSlett
 3. Bordet ble kjempefint! Jeg må si meg enig i Kristin over her, du er kjempeheldig som har noen snekkerkyndige så nært!

  SvarSlett
 4. Så lekkert bordet ble! Hvitmaling og sølvspray gjør virkelig susen! Skjønner godt hva du mener med at lillejenta tilsynelatende har vokst i løpet av noen dager - det skjer jo så mye hver eneste dag.

  Ønsker deg en riktig fin kveld og kommende uke!
  Klem Christine

  SvarSlett
 5. Kjeder du deg i sommerkulden så stikk innom bloggen min og vær med i trekkningen av vakre engletags ;o)Alt du tenger gjøre er å legge igjen en hilsen hos meg.

  SvarSlett
 6. Det bordet ble kjempe fint :) Et sånt ønsker jeg meg også. Utrolig fine utskjæringer.
  Ha en fortsatt fin søndag.

  SvarSlett
 7. Lekkert, Nydeleig!! Ikke mer og si... Hihi..
  Love it!

  SvarSlett
 8. Dette blir bra! :) Blir spennende å se når alt er ferdig!

  Vet du forresten om de har den geniale sølvsprayen på den nyåpnede Mekonomen-sjappa her i Elverum? Eller hvilken er det du bruker?

  Hehe.. blogg ja, vi får se etter hvert! ;)

  Pernille

  SvarSlett
 9. Kristin & Godt Isolert; Jeg er superheldig med svigerfaren min. Svigermor er ikke så verst hun heller; strikker, syr og passer barn! :)))

  Fru Luna: de er kjøpt hos Lobelia.no

  Christine: Det skal ikke så mye til, selv om jeg hater å male. Faktisk. Men det blir bra til slutt, så da hater jeg mens jeg maler og er lykkelig når jeg er ferdig. ;)
  Hver dag er det noe nytt, vent til Leon reiser seg du; da blir han stor da! :)

  Sanna: Takk for tipset, men engler er dessverre ikke min greier :(

  Ellinor, Små og store drømmer & Christina: Takk, takk, jeg er meget fornøyd! :)))

  Pernille: Er ikke sikker, de måtte bestille den inn på Hamar. Du kan jo høre - si at de har den på Stjørdal, der alt begynte. ;)
  Den heter "deco color chrom effect". Du kan se bilde i dette innlegget: http://mitthusditthus.blogspot.com/2009/02/gode-rad-er-gratis.html

  SvarSlett
 10. Bordet ble kjempefint hvitt! Vakkert fat også.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 11. Heisann!!
  Så fint du har det og kjempekoselig blogg!
  Har IKKE GG på tilbud, kun sommervarer som lykter, tekstiler etc, hadde 20% på juliet en periode. Green Gate er helårs produkter!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 12. Takk for koselig innlegg. Det ble med den natta med søvn. I morges var det hyling i 4 tiden igjen, så inn i senga til oss (som vanlig) - og etter det er det ingen som sover ordentlig godt. Håper det ordner seg etterhvert, skal begynne på skolen snart og da hjelper det nok på konsentrasjonen å ha sovet om natta...

  Selv sprayet jeg et stort speil med mekonomen sprayen i går. Det dukker nok opp bilder i et innlegg snart :)

  SvarSlett
 13. Takk for synsing. I utgangspunktet likte jeg også best den blå, men så synes jeg det var så fin fargesammensetting med den grønne med sjøgrønne lapper oppi. Får tenke litt på det ;) Mannen min likte best bindersene som hang fast bak - hehe, menn har ofte enkel humor!

  Jeg blir direkte provosert når jeg ser barn som sover som du beskriver (ok, misunnelig). MEN da vi fløy fra Evenes til Gardermoen i forrige uke, sovnet hun i fanget mitt. Forstyrret henne da jeg måtte skifte stilling på henne da vi gikk ned for landing, men så sovnet hun igjen. Sov seg gjennom hele landingen, vi satt og ventet til alle andre var gått av så hun skulle få sove mest mulig, før jeg bar henne, fortsatt sovende, av flyet! Moren min, som ikke satt med oss på flyet, sto bare måpende og ventet på oss. Dette har ALDRI skjedd før.

  Men som du sier, plutselig en dag! (Eller helst en natt)
  ;)

  SvarSlett
 14. Får et nydelig bord du har pusset opp:))

  SvarSlett
 15. Nyyydelig bord! Jeg er så imponert over alle som maler ting... jeg tror jeg har litt maleangst...
  Danmark var deilig! Bassengdelen var en del av stua, men låsbart, selvsagt, vi hadde et par små på fire år med, så sikkerheten var ivaretatt. Huset var såpass stort at selvom vi var 12 med stort og smått, ble det nok space (6 soverom)..
  Mannfolkparkering var også topp. Jeg satt meg der selv også... kaffe og aviser fristet.. Faktisk var det et par menn som ikke fikk plass fordi Nanni tronet i den ene sofaen, hehe.. (usjda...)
  Klem

  SvarSlett
 16. Wow..så lekkert bordet ble...Vil også ønske deg lykke til i konkurransen min:O)Klem fra Maliva

  SvarSlett
 17. Bordet ble kjempeflott! Gjør seg med hvitmaling :)

  SvarSlett
 18. Hei:)Så utrolig lekkert bordet ble,kjempe fint avlastningsbord.
  Blir spennende å se kjøkkenet ferdig.
  Bladet kommer ut først kommende søndag.Jeg gru gleder meg......

  SvarSlett
 19. Så utrolig flott det ble! Fine ting som står oppå det også.
  Det er godt med litt barnefri, men enda deiligere få de tilbake igjen :) Hun har nok storkost seg ja :)
  Klemmer

  SvarSlett
 20. Syntest at bordet ditt ble veldig lekkert,og så fint du har dekorert det!Ja litt spray kan også gjøre susen av og til.Klem

  SvarSlett
 21. Bordet ditt ble super lekkert!! Heldig du er som har slik en handy svigerfar, skulle neste ha lånt han litt til ett par prosjekt her hjemme;) Følger spent med på neste prosjekt! Ønsker deg og dine en god helg:)

  Klem Silje

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails