lørdag 17. april 2010

Fra mobil: Humor


*fnise* Vitsen lot seg ikke så lett oversette, så da ble det bilde. ;-) En kamerat av mannen mente det ikke var vulkansk aktivitet, men verdiløse islandske sedler som selvantente. *ler* I dag er humøret så mye bedre og med sol fra skyfri himmel har vi det ganske så bra. Når vi i tillegg får beskjed hjemmefra at Hedda spiser middag i mengder blir et mammahjerte lykkelig. Middag har nemlig ikke vært favoritten de siste månedene. Jentene har det godt hos svigers!

9 kommentarer:

 1. ha ha ha ha ...... bloody brilliant!!! Så bra humøret er bedre :-) Man får jo ikke gjort noe med situasjonen uasett - så best å prøve å ta det med godt humør. Om det er noen trøst så rydder jeg hus - og DET er kjedelig det! Ville mye heller vært i Cork på pub :-)

  Enjoy!

  W

  SvarSlett
 2. Ha, ha, den var morsom! Når dere nå er landsforvist er det i allefall deilig å tenke på at alt er bra hjemme sånn at dere kan slappe av og gjøre det beste ut av situasjonen.

  SvarSlett
 3. Haha, bra med humor ja :)

  Vi får håpe dere snart er hjemme igjen.

  SvarSlett
 4. He he! Ja man skulle nesten tro de sendte røykvasler om dagen;) Huff, håper dere kommer dere hjem i nærmeste fremtid:D Klem

  SvarSlett
 5. Hei vennen!

  Åhnei.. er dere rammet av flykaoset! Åh, tro meg.. jeg har tenkt tanken flere ganger på hvordan det hadde vært om jeg skulle bare vekk noen dager fra barna, og ikke kom meg hjem igjen! Huff.. så bra at du får oppdateringer om at det går fint.. de har vel heldigvis ikke så godt tidsperspektiv, de lever i nuet, og er nok like glad i dag som den dagen dere komemr hjem igjen :)

  Håper det skjer noe snart!God tur hjem!

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 6. Hehehe! Godt humoren er på plass =)

  Barna har det antagelig kjempe bra, er som regel værst for mamma'ene. :)

  SvarSlett
 7. Jeg har helt vondt inni meg når jeg tenker på dere. Kan tenke meg at du savner Hedda. Vi skal til Oslo til helgen, og jeg tror nesten ikke vi kan tørre å dra? Enn om alt blir i orden i en dag eller to, også braker det løs med nabovulkanen?
  Jeg tenker på deg, og krysser fingrene for at dere skal komme dere hjem asap.
  Klem til deg!

  SvarSlett
 8. Hvordan står det til der borte? Har dere fått ny status på hva som skjer? Håper dere har det bra og at dere snart kjem dere hemmat. Hedda har det helt sikkert fint.

  Vi var i Paris da Sebastian var rundt 1,5 år, 4 dager var vi borte. Da vi kom hjem trodde jeg at han skulle komme løpende mot meg med åpne armer. Men han sa hei og gikk til bestemor;-) litt skuffa, men han hadde jo forholdt seg til henne så mange dager...

  Her har Simen fått feber og ligger nybada under dyna si i sofaen.

  Klem

  SvarSlett
 9. Hihi, den var morsom =)
  Du skrev i kommentaren hos meg at du sender en link til bilde av bordet, men jeg ser ingen link...?

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails