søndag 12. juni 2011

Paller

Da jeg så pallesofaen til Anette synes jeg det var utrolig smart og tenkte at det reddet meg! Vi har nemlig paller i hagen, og på jobb, og ingen kosesofa til å ha ute. Planen var å bruke dagsengen oppe, men jeg har slått det fra meg, jeg vil ha den på hobbyrommet...!


Så jeg har hermet, etter Anette, Marny og Monica (og sikkert enda fler). Og jeg er superfornøyd, selv om det ikke er ferdig her ute ennå. ;)

  
Madrassen er kjøpt på Jysk, og leveres med det trekket. Tror det blir greit å beholde det slik, med barneføtter som treffer både gress, vann og jord før madrassen. ;)

Sofaen er allerede prøvd ut som kveldsmatplass, og det var stor suksess å få spise ute i sola. ♥


Aller helst ville hun sovet der ute, hadde hun bare fått lov. ;)

Men det kommer en dag i morgen, forhåpentligvis med masse sol, og da skal vi bruke den godt!


Håper det har vært en fin søndag der du har vært! :)
13 kommentarer:

 1. Ikke dumt, ikke dumt ;)
  Så herlig med litt sommer og sol da!! Her har vi ca 10 grader og vekselsvis tåke og regn - minimalt med sol.....
  Måtte faktisk fram med vinterjakken til minstefrøkna på onsdag da vi skulle ut på sykkeltur :(
  Det er sommeren sin det ;))
  Trøsta er at det kan ikke bli stort værre ;))
  Ha en flott sommer videre ;))

  SvarSlett
 2. Så flott! Ser det er mange som har vært kreative med paller i vår ja;) Men så blir det utrolig bra resultat også da! Kunne tenke meg en jeg også... Tror du det er mulig å sy seg trekk av voksduk til å ha over madrassen kanskje? Så kan den ligge ut uansett vær? Er i regnmodus om dagen, her bøtter det ned...;(

  God pinse!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Så utrolig lurt:-) Mulig jeg å må herme litt, har jo flere paller rundt omkring.. Kjempefin sommer-sofa:-)

  SvarSlett
 4. Pallesofaer er sååååå fine! Jeg ønsker meg også.

  KLEM

  SvarSlett
 5. Pallesofaer er sååååå fine! Jeg ønsker meg også.

  KLEM

  SvarSlett
 6. Så også den hos Anette og syns den var så fin. Utrolig koselig med puter og pledd, skjønner at hun ville bli der!! ;)

  Ha en god kommende uke :) Mvh Elin

  SvarSlett
 7. Den var kjempefin :) Ja, jeg forstår at hun vil sove der, og hvorfor ikke? Det er deilig å ligge ute under åen himmel når været tilater det og man har god tid dagen etter. Kos dere i kosesofaen!

  SvarSlett
 8. Veldig stilig! :) Kveldsmat der vil jeg tro blir en fast hit om bare sommerværet holder seg! Og blir det en skikkelig fin (og varm) sommer, kan det hende at overnatting der blir en suksess det også! :)

  SvarSlett
 9. Å så koselig det var da :)
  Super smart også, at jeg ikke har tenkt på det på verandan..., men nå skal den pusses opp så ideen får vente til blokka er ferdig.Har ikke fått kikket innom deg på leeeeeenge så nå gleder jeg meg til en god oppdatering.

  Ha en fortsatt tin pinse.

  Klem fra Nina :)

  SvarSlett
 10. Good idear! I like it!
  Happy day to you ;)
  Catherine

  SvarSlett
 11. Det ble lekkert :)

  Knekkebrødene ble gode de, men nå har jeg jo ingen sammenligningsgrunnlag da. Det eneste er at noen ble litt for tykke og dermed litt myke, men kanskje hvis jeg hadde brukt tre langpanner i stedet for to så hadde det blitt bra

  SvarSlett
 12. Så fint det ble! Jeg kjøpte også madrass på Jysk med et helt greit trekk, men likte ditt bedre;) Veldig greit å beholde som det er;)

  Her er ennå ikke pallesofaen prøvd ut, jeg er ikke helt fornøyd med at pallene er så nye og lyse, men det ordner vel vinter og snø opp i på egen hånd! (hvis jeg makter å vente så lenge da, hihii;)

  SvarSlett
 13. Så stilig! Har lyst på en sånn jeg også, men i nyhuset har vi ikke tak over verandaen, og dermed må jo alt tas inn hver kveld...og det blir for mye mas for min del

  Ha en fin søndagskveld, hilsen Lottemora

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails