tirsdag 6. september 2011

Snart ferdig.....

I fjor på denne tiden begynte jeg å tenke... at jeg ville ha hyller til veden ved siden av ovnen... (Vi skulle jo uansett gjøre noe med muren, så jeg måtte bestemme meg for hva, og da dukket det flere opp flere ideer!)

Så ovnen ble flyttet på, og det ble skissert, tenkt, og egentlig bestemt. Og så kom høsten, et par dager etter........ og behovet for fyring. Så ovnen ble satt tilbake på plass.


29. april blogget jeg om den nye (gamle) ovnen vi hadde kjøpt, som skulle få plassen til den gamle ovnen som i følge feieren hadde sprukket i ryggen - men som vi så at ikke har sprukket så veldig likevel...

I april skrev jeg også dette: "Den skal få en liten reparasjon og en del ovnsverte før den får komme inn i huset. Lenge før høsten kommer!"

Vel, nå er høsten her igjen..... Ovnen er reparert, men ovnsverte har den ikke sett. Ikke jeg heller. ;P
Men vi (les: svigerfar) er i gang da!  
Ny vegg er laget, med hyller til ved. I morgen skal jeg bestille glassplate til gulvet samt kjøpe murmaling til mannen, og ovnsverte til meg. Det blir hvitmalt mur nå, siden jeg absolutt ikke klarer å bestemme meg for fliser, stein el.l
Nederste del av ovnen er allerede på plass - og til de som ikke husker/ikke har sett den før; Dette er herligheten som skal på plass! :DNå har jeg sett på "Hjelp, han pusser opp!" - hvor fruen ikke var imponert over pallebordet (what??) - en serie inspirert av BBC-serien som gikk på NRK under navnet "Interiørhelvete". Litt artigere der, siden det i noen av programmene var kvinnen som pusset opp...Jeg glemmer aldri kontoret som ble RÅSA. ;P

Så får vi se om det blir Grey's på meg i kveld, det er ikke alltid det er fint å bo i skogen... Les: Vind og regn = vaiende trær og vått parabolhode = dårlige TV-signaler....

Ha en fin kveld!

12 kommentarer:

 1. Ååååå dette bli stilig☺☺
  Gleda meg til å sjå☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. sååå fint det kommer til og bli!!!
  gleder meg til og se resultatet:)

  SvarSlett
 3. Hei:) Dette tror jeg blir riktig pent.. Liker ovenen din..
  Gleder meg til å se resultatet..:) Legger meg til som følger:)
  Klem Ingunn (som må ha fotballstøy i bakgrunnen)

  SvarSlett
 4. Det blir veldig bra løsning !!!
  Stilig :-)

  Ha en fin kveld videre
  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 5. Så godt og lese at det er flere en meg som starter med ting, bestemmer seg for og ha det ferdig da, eller da i allefall, oki da da:) Ser ut som at det blir kjempe bra i allefall:) gleder meg til det ferdige resultatet:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Detta var egentlig veldig smart! Alltid plassproblemer ved plassering av veden. :o)
  Mette C

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å se det ferdige resultatet - ser veldig bra ut:)

  SvarSlett
 8. Å Hælleduttan, dette blir lekkert!!
  *misunnelig* ;)

  SvarSlett
 9. Åh eg kjente eg blei heit misunnelig på den ovnen altså! Den hadde passa heilt inn i min stil. Den var simpelten bare rålekker!

  Kos dykk med den!

  Klem

  SvarSlett
 10. Gleder meg til å se det ferdige resultatet!! Blir nok kjempeflott med de hyllene til veden.

  Ha en god natt

  Klem

  SvarSlett
 11. Rålekkert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Klem W

  SvarSlett
 12. Dæffen!! Den ovnen der bli skikkelig snasen å få inn :)) Dette blir skikkelig bra! Gleder meg til å se det ferdige resultatet :) (og svigerforeldre er jammen kjekke å ha ;))
  Klæm

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails