onsdag 8. februar 2012

NIB-utfordring: Vårlig vegg

"Det blir lysere! Dagene blir lengre og det går riktig vei. Vi lengter etter våren her på NIB og håper dere har lyst å være med å leke denne måneden også.
Denne måneden lurer vi på om det er noen som har brukt smartpanel i huset. Og i tilfelle hvordan du styler den, slik at du får våren på veggen."Februarutfordringen fra NIB satt langt inne. Men så kom jeg på (!) at vi har da blomster på smartpanelen i yttergangen. Yttergangen var første rommet vi brukte smartpanel, og etter dette ble hele 2. etasje panelert. Enkelt og fint! :)


Mitt bidrag denne gangen:
Blomster på veggen, pastellfarge på skapet og pynten, småsko (ikke sandaler, det er jo ikke sommeren vi skal vise), tynnere jakke til Hedda, fuglehuset som er klart til småfuglene som kommer tilbake og en pelargonia med masser av nye skudd. (Hohoho, såååå stolt av det!)


Jeg tenkte først at jeg skulle bruke bildet under, men det viser jo ikke våren PÅ veggen.... bare pellisen og fargen på skapet.
Våren PÅ veggen er blomstene, og skiltet..... Det lysner, og mange unger våkner tidligere og tidligere.... ;)Første jobbedag denne uka. Heddas feber var borte mandagskvelden, og formen er mye bedre. Hun er hjemme med pappan sin i dag, og sliter nok han ut med vekslende humør. Det er noen timer med underskudd av søvn, pga hoste om natta og smokkeslutt, ikke like lett å finne roen om kvelden merker vi. Men hun maser ikke, og vi er veldig stolte! ;)

Ha en fin onsdag!*forhåndspublisert innlegg*

7 kommentarer:

 1. Fiiiiiint:)

  KLEMMEMASSEPÅFORDIJEGSAVNERDEGSÅNN!

  SvarSlett
 2. Kjempeflott bidrag!!
  Virkelig vår på smartpanelen der ja:)
  God bedring til lille ♥

  SvarSlett
 3. Kjempefint bidrag, vårlig og fint. Også så vakkert med blomstene oppover veggen da!!

  SvarSlett
 4. Veldig koselig med blomstene på veggen :)
  Klem Fru M.

  SvarSlett
 5. Lyst å fortelle hvor du har kjøpt den blomst-wallstickeren?? Knallfin!

  SvarSlett
 6. Hei!

  Wallstickersen er kjøpt på eBay, for evigheter siden.

  Søk på wallsticker flowers eller lignende ;)

  SvarSlett
 7. Hei søte!
  Endelig fikk jeg tid til å besøke deg her inne! Uken har bare flydd av sted, uff!

  Så nydelig bidrag! Jeg elsket de vakre knottene på kommoden - skikkelig prikken over i'en!

  Ikveld er jeg og Nala alene, mannen jobber (er det ikke den ene så er det den andre). Vi har funnet fram pledd og ullsokker etter en laang tur i halvmeter snø.
  Klemklem

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails