tirsdag 23. juli 2013

Babyrom ferdig.... check!

Sist jeg hadde baby bodde vi i oppussingsrot og hadde ett soverom. Hedda sov altså sammen med oss til hun var litt over halvannet år, og det var altfor lenge. Men når man ikke har rommene.... ;)


Da Hedda endelig fikk eget rom var det jo til en nesten 2-åring og rommet ble innredet deretter. Denne gangen har jeg kost meg stort med å innrede til en baby. En del av tingene er hentet fra de to storesøstrene, ting de ikke ville ha lenger, men noe er også nytt og kun for Signe. ;)

(ser at dette bildet ble litt uklart, jeg øver meg med manuell fokus, med tydelig vekslende hell ;P )

Signe har sovet på eget rom i noen måneder nå, noen netter går bedre enn andre. Godt det er mannen som flyr i trappene natterstid. *ler* Denne helgen har jeg fått dillet meg ferdig der inne, bilder er kommet på veggene, sammen med innholdet i en pakke fra Etsy.com.


Det kommer mer etterhvert, jeg øver meg på å ikke ha eviglange innlegg også. *ler* Det kommer også et par innlegg om mer jeg har testet for Nûby, samt en "gi bort" til flaskebabyer.


Som mange andre steder i Norge er det skikkelig sommer her om dagen, vi koser oss ute i sol og varme. Håper det er sommervær der du er også!


1 kommentar:

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails