tirsdag 30. juli 2013

Ny plassering

Jeg viste et lite bilde av ommøbleringen i stua for litt siden, og nå tenkte jeg at jeg kunne ta dere med rundt og vise litt mer. Jeg fortsetter der jeg viste en sniktitt fra, Hemnes-kommoden som jeg er så glad i. Den er flyttet til motstående vegg, ytterveggen.


Jeg vet ikke hva som gjorde det, men vi har kun flyttet på "tre møbler"; Denne kommoden, et "framskap" og bokhyllene (de er fem, derfor "tre møbler" ;) ). De har bare byttet plass, og en hel vegg med bokhyller kan jo bli en relativt tung vegg, men stua virker mye større. Selv Mannen, som sier han ikke har peil på slikt, bemerket det. ;)


Jeg må vise frem disse "snurre-englene" som endelig har fått komme frem. Jeg kjøpte de, av damen bak Idé-puffen,  for altfor lenge siden, vi snakker år, fordi jeg bare måtte ha de. Jeg elsker de, men jeg hadde ikke noe sted å ha de. Men nå, har de funnet sin plass. De tre englene, ved bildene av våre tre jenter. Ja, det ble klissete. *ler høyt*

I gjenskinnet i bildene ser dere bokhylleveggen. ;)

I dag venter vi besøk av min tremenning, hans kone og to små døtre. De bor i Sverige og er på vei til Trøndelag på ferie, og i år legger de inn stopp med overnatting hos oss. Vi gleder oss masse, vi har ikke så stor familie, og på pappas side har jeg bare tremenninger siden han var enebarn. Det er koselig med denne kontakten, spesielt med tanke på jentene, siden de ikke har noen søskenbarn de heller (ikke ennå i alle fall).

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

 1. Kommoden har blitt så fin, med det du har satt der og bildene på veggen. Og snurre-englene var rålekre!
  Viktig med kontakt med familien. Det gir oss tilhørighet.Og skaper minner for livet.Jentene kommer sikkert til å få det kjempegøy.

  SvarSlett
 2. Så flott det ble med kommoden.
  Viktig å holde kontakt med familien.
  :) Susanne

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails