lørdag 10. august 2013

Vi har testet for Nûby - mat og drikke + vinnere av flasker

Siden Signe er flaske- og mme-baby begynte vi med litt grøt da hun var 4 måneder. Og som sin søster har det gått veldig lett å gi, både grøt og middager (i motsetning til meg, som visstnok var et lite #%&#¤ å gi mat til). Denne gangen prøver jeg å lage litt middager selv; noe er veldig bra, annet er ikke godkjent, akkurat som med middagsglassene fra butikken. ;)


I pakken fra Barnekompaniet var det med en smekke og noen fancy skjeer. Smekken fra PopIn har en glatt side, som er praktisk til mating, og en fleece-side som er supert når de drikker og/eller sikler. Skjeene fra Nûby heter "Hot Safe Feeding Spoons" og finnes i flere utgaver (se her for den andre typen vi fikk). Vi bruker de hver dag, for i tillegg til at de blir hvite (se bildet nederst til høyre) når maten er for varm (+43 grader) er det gode for meg å holde i.

Ved siden av maten får Signe vann. I drikkeflaske.
Vi holder oss unna tåteflaskene når det skal være vann, og det har gått veldig bra. Vi har disse to (som finnes i flere farger), og en ROSA fra Mam, og de er alle ulike. Men hun tar alle like bra.

Den lyseblå er fra Natural Touch-serien 6 mnd +, og heter Soft Flex Natural Sipper. Tuten åpner seg ved at Signe klemmer litt på den, og hun trenger ikke suge så veldig. Når den ikke klemmes på er den "No spill", altså ikke noe søl. Akkurat som flasken Hedda på 5 år også fikk, og bruker flittig. Veldig praktisk å ha med seg på tur. ;)

Den mørkeblå er Non Drip Bottle fra Nûby 0 mnd + og har de "nubbene" som gir navnet til Nûby på tuten. Disse masserer gommene til babyen, og det er også anti-kolikk på den. :)


I sommer har det vært mye frukt og bær på oss, og Signe har fått smake litt innimellom. Da har vi testet ut The Nibbler. Kjempepraktisk! Til dere som ikke har sett slik før; vi fyller ønsker mat i nettet og Signe får spise selv.

I går kveld trakk jeg 7 vinnere av pakker med tåteflasker og smokker, og de heldige vinnerene ble
Mo9ca, Johanna, Lillian, Anette, Siri, Simona og Iris - mail er på vei! :)

Gratulerer og jeg håper dere blir like fornøyd som jeg har vært (og mer fornøyd enn hva Signe var :P)


Vil du lese mer, kan du lese her om smokker og her om flasker. Og et tips om at Bæreglede.no har mye fra Nûby. :)

Ha en fin lørdag ♥

2 kommentarer:

 1. Å næmmen tenk at jeg ble trukket ut da, tusen takk!!!
  Mail kommer :)

  Ha en super dag videre!
  Mvh Monica

  SvarSlett
 2. Syns de fruktnettene er et mareritt å få rene :/ Ellers er de geniale! :)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails