søndag 13. oktober 2013

Fox og Urbania


I år som i fjor ble det Urbania i bursdagsgave til meg *34 år i dag*. Jeg kjøpte gave til meg selv fra pappa da jeg fant Urbania på tilbud. Og i går hadde jeg en gjeng fine jenter her, og en av gavene var en Mugtail med rev. Love it!


Jeg har gjort om litt i stua, fordi vi skal gjøre om på kjøkkenet, og da endte husene i vinduskarmen. Flott at reven passet inn foran håndtaket på vinduet! :DDet har vært et supert døgn, i går kveld og i natt var det 6 fantastiske jenter her, og jeg var i seng kl 03.30....! I ettermiddag bestilte vi pizza og hadde besøk av hele svigerfamilien. Og om to dager skal jeg reise på tur, årets bursdagsgave til meg selv. *glede seg*

Ha en fin kveld!
//Vibeke 

5 kommentarer:

 1. Hei,
  høres ut som du har hatt en bra bursdag - 34, Yay! Hvor skal du/dere på tur? og du, Urbania på salg - hvoor? har jeg aldri sett ;) har to av de samme som du har, det lille og det store som ligner - så har jeg det store m striper... veldig fine de der!

  Stor klem :)

  SvarSlett
 2. What does the fox say? ;-P
  Morsomt, jeg hadde bursdag i går, så det har vært bursdagshelg her også! ☺

  SvarSlett
 3. Digger digger diggerden lille landsbyen, og ikke minst mugtail'en! :)
  Fjøla er fra HK living, husker ikke helt hvor jeg kjøpte den, men vet det er mange som har den :) Så da blir det vel en netthandel i kveld da? ;)

  Og bare for å ha sagt det her og: GRATULERER med dagen snuppa mi! :)

  SvarSlett
 4. Herlig bursdagsgaver:D å de husene er bare så fiiiiiiiiiine <3 Den med reven var utrolig kul da:D
  Lurer å på hvor du skal på tur?

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen:))
  Og så fine huuuus ♥

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails