tirsdag 22. april 2014

Signes Nabby

Innlegget inneholder reklame

Jeg fikk en forespørsel om jeg ville teste en ny babycall som heter Nabby. Den fancy hvite dingsen som kan kobles til iphone, ipad og Android. Man laster ned «nabby»-appen *gratis* og kobler telefonen til babycallen via bluetooth. Du trenger altså ikke en internettforbindelse, men kan ta Nabbyen med deg hvor som helst. (Rekkevidden er 340 meter i luftlinje.)


Nå er jo Signe snart halvannet år, men vi bruker fortsatt babycallen hver dag siden soverommet hennes er i en annen etasje enn stue og vårt soverom. Så jeg takket raskt ja til å prøve, denne virket jo også mye enklere å ha med seg på tur samt at naboen har den samme babycallen som vi har hatt, og vi har hørt hverandre... ;)
"Mamma, du skjønner ingen ting du.....!!" hørte naboen en kveld Hedda ikke ville sove. *ler*


Batteriet på denne varer i 70 timer etter 1 times opplading. Det følger med en USB-kabel, så enten må den lades i dataen, eller i et støpsel med USB. Jeg hadde et par som fulgte med mobilene våre, så det var ingen sak. 

Som dere ser av bildene under er det hele tiden tydelig hvor mye batteri som er igjen, og du får også en påminnelse i god tid før det blir tomt.


Den kan kobles opp mot både mobil og nettbrett, og det er flere innstillinger, som f.eks. lydfølsomhet.
Vi testet den en kveld mens vi også hadde på den gamle, og på normal lydfølsomhet reagerte Nabbyen langt tidligere. Joda, det kan nok være at man skulle justert lydfølsomheten på den andre, men da må jeg inn på rommet hennes. Med Nabby kan jeg styre alt via appen på mobilen eller nettbrettet, uten å forstyrre Signe. ;)Er det sikkert da......?

"Nabby kjører på en sikker og unik forbindelseslinje som det alltid kun er to på om gangen – deg og barnet ditt. Nabbyen din kan selvsagt også fungere med både mors, fars og barnevaktens smarttelefon, 
men alltid kun én om gangen
Den unike forbindelsen gjør at ingen kan lytte med eller på annen måte se Nabbyen din. Idet du kopler deg til barnet ditt med Nabbyen, blir den usynlig
og derfor kan andre ikke finne den på deres smarttelefon." 
(fra nettsiden)


Man kan også kjøpe til noen finesser, for hele 7 kr akkurat nå... ;)

Temperaturmåler viser romtemperaturen i nærheten av barnet ditt. 
Du kan velge om du vil motta en varsel hvis temperaturen blir for høy eller for lav.
Søvnteller viser hvor lenge barnet ditt har sovet og lagrer alle søvnperiodene slik at du kan se om det er et mønster i barnets søvn – eller ikke.
Lytt nå gjør at du alltid kan lytte til barnet ditt når du har behov for det.


Og om man lurer på noe, er det masse hjelp inne i selve appen. 
Ser dere det lille fjeset øverst på mobilen min her? 
Det er det eneste som synes når Signe ikke lager lyd. ;)
Vi fikk som sagt Nabby for å teste ut, og som vanlig har jeg gitt beskjed om at jeg skriver positivt om det er positivt å skrive, og her det intet annet enn det!  
Så langt synes jeg denne babycallen er genial!

Så liten og enkel, og så praktisk med godt batteri og at mobilen er mottakeren.
På tur og barseltreff har jeg tidligere måtte ha med meg to klumpete enheter, og kanskje lader også. :P 

Anbefales veldig! 

Gå inn på nettsiden for å lese mer :)

// Vibeke

6 kommentarer:

 1. Genial den derre! Fristefriste! :)

  SvarSlett
 2. Den så genial ut!!�� Skulle gjeeerne hatt en sånn ja..

  SvarSlett
 3. Etter å ha brukt den en stund, liker du den fortsatt? Ser maaaaaange klage på rekkevidden bla. Hva er din erfaring?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Jeg har kun brukt den hjemme, så kan ikke si så mye om rekkevidde. :/ Bruker den akkurat nå, og hun har sovet ute, da var det genialt å kunne skru ned lydfølsomheten på telefonen når naboens verktøy slo inn på den.

   Har lært at det er viktig å lade den opp da, blir den liggende uten å brukes tømmes den for strøm uansett. ;) I bruk sier den jo fra når batteriet blir tomt, men ikke når den bare ligger en ukes tid. ;)

   Slett
 4. Vi kjøpte Nabby men den fungert desverre fryktelig dårlig i vårt hus. Mini sitt soverom ligger i etasjen under men Nabby mistet tilkoblingen opp til vårt soverom. Veldig kjedelig for den er jo så liten og grei.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så rart og så kjedelig! Vi har brukt den masse i sommer, og den fungerte supert i murhuset i Spania, selv om hun lå i 2. etasje og vi satt ute på andre siden av huset.....

   Slett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails