fredag 7. november 2014

Tips til New York?

Vi lurer på og drømmer om en tur til New York.

Egentlig har vi mange amerikanske byer på lista vår, 
men et sted må vi begynne ;) 


New York er stort, og vi vet at vi ikke når over alt på noen få dager, 
men vi (les: planleggingsmennesket Vibeke) ønsker oss tips,
alle mulige tips.

Hvilket flyselskap, hvilken type fly, hoteller, reisetid, spisesteder, severdigheter, shopping...?Give it to me! :D

***

God helg ♥

// Vibeke

3 kommentarer:

 1. Åh, det kommer til å bli en så fin tur! :)

  SvarSlett
 2. Shoppingpå Macys ved Empire State Building :)
  Hilsen Grete som var der i oktober.

  SvarSlett
 3. Hei hei. Jeg elsker New York.

  Hvis dere er ute etter shopping så burde dere dra til Woodbury outletmall den første dagen. http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7 Da får dere virkelig gjort unna mye shopping til utrolig gode priser. Vi bestilte transport som hentet oss på hotellet, kjørte oss til outletten ( ca en time) og hentet oss etter 7 timer. De 7 timene er nesten ikke nok:)
  http://www.mttwoodbury.com/#!vip-tours/c53w

  Dere kan evt også ta turen til Jersey Gardens som også er et outlet mall. Da tar dere bare bussen fra Port Authority Bus Terminal på 8th Avenue. Dette tar ikke så lang tid. Jeg synes det var overraskende lite butikker på Manhatten og det er avstander mellom de gode butikkene. Så hvis shopping er et mål så ville jeg planlagt en dag på en av outlennene og woodbery er helt klart best.

  Jeg ville også tatt en tur med ferje forbi Statue of Liberty. Det er virkelig flott. Dere kan evt bare ta ferjen til Staten Island og tilbake, da kommer man ganske nærme.

  Hvis du har lyst til å se sånne ting som Carries trapp ( fra sex og singelliv) så finner du denne i west village.(64 Perry St) Det er i dette mråde alle Marc Jacobs butikkene også ligger.

  Vi var også på to musikaler og kjøpte billetter til dette samme dag på Time Square. Da fikk vi det til halv pris. Vi hadde ikke noen spesiell musikal vi måtte se, men bestemte oss for å ta en som var ledig.


  De har en kjempestor toys r us midt på time square også:)

  Metroen er utrolig effektiv og systemet er enkelt. Jeg ville allikevel bodd veldig sentral siden det er så deilig å bare kunne gå ut:)

  God tur!! Jeg skal tilbake i mars. ( følg meg gjerne på frksorlie.blogspot.no)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails