lørdag 21. juli 2012

Ny hyttetur

Formen min var så bra og hytteturen så koselig sist helg, at vi bestemte oss for å ta med ungene og svigermor på hytta deres noen dager denne uka også. Jeg har tidligere bare vært på hytta på dagsturer (den ligger drøye timen hjemmefra), så det var absolutt på tide med noen dager der oppe. :)
Det var regn hver dag, selv om yr.no lovet noe helt annet, men vi fikk likevel noen minutter ute under bittelitt blå himmel hver dag.

Hytta ligger på et lite tun, med to gamle hus som nå brukes som hytter. Svigers eier den eldste som er bygget rundt 1840, mens svigerfars søster eier det største huset som ble bygget ca 1913, da Mannens bestefar og hans bror trengte mer plass. Mannens tante fikk nemlig 4 sønner, mens svigers bare hadde to barn, og derfor var det naturlig at hun arvet det største huset. ;)

Her synes taket av "nyhytta" og pipa "vår". Storsjøen i Rendalen i bakgrunnen.
 "Nyhytta" over og gammelstua under.
(Utsikten til Storsjøen fra verandaen, snart skal trær felles)

Vegg i vegg med hytta står ei lita bu, hvor Mannen og jeg har overnattet, mens jentene har sovet med bestemor. Og oppå taket til bua er det jordbær. Stor stas for en fireåring å klatre på taket for å plukke bær. ;)

Med høstvær og -temperaturer fyrte vi i peisen og koste oss masse inne. Med å gjøre ingenting annet enn å lese, strikking (bestemor strikker babyteppe til lillesøster) eller å tegne og leke. Koselige dager. ♥
I dag har vi endelig hatt sol og brukt noen timer på terrassen, jeg er på min femte dag uten medisiner siden midten av april og har for tiden stor tro på at uke 20 ble den magiske dette svangerskapet. :)))


Her er det gode feriedager 
- håper alle leserene mine også har det!

5 kommentarer:

 1. Åååå så koselig! Det var skikkelig hytte det :)
  Så flott at du er bedre også. Kos dere masse med ferie, det gjør vi. Og du, vi skal være i Sunne noen dager til. Bare å komme og besøke oss :))

  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig sted:)) Ser ut som det er skikkelig midt i skauen - lunt og trivelig!
  Vi har lite slike steder her nordpå, mest sjøsprøyt og fjell overalt her, hehe!

  Nyt feriedagene, vi tar siste uka i Lofoten nå fra imorgen!

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 3. Her var det koselig V - balsam for sjela :) Fine Hedda på jordbærjakt! krysser fingrene for at medisinene kan pakkes bort nå :)

  Stor klem, MA

  SvarSlett
 4. Så koselig med hyttetur! Selv reiser vi på campingtur idag.. blir koselig med avslappende dager med strikking, lesing, skravling og kos!:)

  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 5. Så koselig dere har det på hytta:)
  Kan tenke meg at jordbær på taket er stas for en fireåring ja;)

  Hvor i Rendalen er dette?

  Mine "svigers" har hytte på Åkrestrømmen, ved Storsjøen. Vi storkoser oss der:)

  Ønsker deg en super uke:)

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails