onsdag 30. desember 2009

Fra mobil: Mot varmere strøk


Atter et vinterbilde fra min mobil. Dessverre har jeg ikke ordentlig kamera med meg, det er vakkert ute! Men KALDT! Og varmere strøk? Her på jobben er det ca 4 grader varmere enn hjemme. Bare 23 kalde her.

5 kommentarer:

 1. Hei, er på jobb i dag jeg også, og når jeg stod opp var det minus 27 ute! Kaldt ja. Ha en fin dag og kveld :-)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Takk for koselig kommentar på bloggen min, og Dr.Loosen er jo en helt klar ener;)
  Og i morgen skal den nytes...
  Kalde dager her om dagen også, 27 kalde viste målestokken i stad og det er i meste laget etter min mening, men det er jo veldig vakkert ute da!!!
  Har vært en tur på Eidsvoll i dag og kjøreturen avdekket mange flotte vinter syn...
  Like vel....Lengter etter sommeren nå!!!

  Godt nytt år!!!

  SvarSlett
 3. Brrrr brrrr... Du, jeg satt og tittet på gamle innlegg på bloggen min, og kom over en kommentar fra deg da jeg hadde kjøpt meg champagnekjøler fra eBay (i januar i år). Du lurte på om jeg hadde noen favorittselgere, men det har jeg ikke. Jeg har kjøpt omkring 60 ting på eBay eller fler, og det har bare skjedd en gang at jeg ikke fikk det jeg skulle ha (det var noen billige innleggsputer fra en tyrkisk selger!). Han er kastet ut fra nettauksjonen nå. Hvis du lette etter champagnekjøler, kommer jeg forøvrig til å legge ut min for salg på bloggen snart. Den blir ikke så mye brukt som jeg hadde tenkt, og så har vi ikke så mye plass i den lille leiligheten vår.

  Klemmer fra Stine :)

  SvarSlett
 4. God kveld i kulda vennen. Fant ut at det plutselig (?) hadde blitt mye enklere å kommentere på bloggen din, så da blir jeg kanskje litt mer aktiv ja. Men du vet jeg leser den da.
  *Klemmer på*

  SvarSlett
 5. Heisan!

  Godt nytt år til deg og dine!

  Mette

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails