lørdag 19. desember 2009

Du grønne glitrende...

...plasttre goddag...Jepp, vi har kjøpt plast i år.

I fjor kom nemlig storesøster til oss 1.juledag.
Og samme kveld forsvant juletreet.


En unge som er tett og bare snørrer er ikke verdt det, og etter å ha vokst opp med en søster som hvert år ble syk i jula, til vi droppet juletre og julestjerne, bestemte vi oss for å kjøpe evighetstre i år. Julestjernene uteblir også.Og selv om tradisjonen sier at vi pynter juletre på Lillejulaften, har det i år blitt pyntet i kveld.
(Tradisjonen sier også at vi kommer til dekket bord til middag, men det gjør vi heller ikke i år....Jepp,jeg skal lage ribbe for aller første gang!!)(Ganske enkelt er grunnen at jeg ikke gadd å lete etter et sted å lagre det i 4 dager når vi etter en uke endelig tok det ut av bilen!)
Det måtte litt ommøblering til, for jeg ville ikke dekke til "veranda"dørene når vi har såpass dårlig med dagslys for tiden. Men jeg liker resultatet!


Julegavene er på plass, lurer litt på hvordan Hedda vil reagere på det, og treet i morgen tidlig.
Kjenner vi henne rett blir det "Oooooiiiiiii!!!!!" *ler*På bordet (se Bente, det er ennå ikke malt!) står det blomster, lys, sjokolade og nøtter.

 
Nøtteknekker og skål er etter farmor og farfar og er gode minner i jula.
 
*

Nå er det natta - Hedda våkner vel ca kl 7 i morgen, det er jo tross alt søndag og min stå-opp-dag. ;P
 
God natt!

3 kommentarer:

 1. Ferdig pyntet alt ... jeg som tenkte det var tidlig å gjøre det på mandag ... Fint juletre , deilig å vite at man har fint juletre fra år til år ;O) Mange flotte bilder også . Håper morgenen blir strålende selv en tidlig søndagsmorgen !!

  SvarSlett
 2. Hvis man har allergikere i hus kan man knipe av de hvite frøene på julestjernene, da det bruker være dette som man reagerer på :)

  Mvh Mette

  SvarSlett
 3. He,he,..la merke til en kommentar til meg der! Utrolig flott at du ikka har malt bordet- det er fantastisk fint som det er. Vi har også plasttre, og det ble faktisk ganske fint! Småtten ble litt redd det, så nå har det stått i fred på 2. dagen, faktisk!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails