lørdag 20. august 2011

(Den uferdige) Loftstua

Jeg lovte dere at jeg skulle vise mer fra loftstua med den nye (gamle) senga, og da må jeg vel vise, selv om vi ikke er ferdige her.... ;P (Ikke for det, jeg lovte dere bilder fra London også, men den lovnaden har jeg jo ikke holdt!)Loftstua er stor, og midt mellom trapp, soverom, bod, hobbyrom og bad (som kun er stenderverk pr i dag). Her har vi masse plass til ungene - og de stortrives her.

Her står jeg ved trappa, mot rommet til Hedda - ja, det er gipsen hennes oppå bokhylla, selvfølgelig må vi ta vare på den! - til høyre for hennes rom er gjesterom (babyrom om vi får fler barn) og rommet til storesøster er bak den enorme TV'en. (Liten ps til besteforeldre; Jentene ønsker seg en tynnere TV. ;))


Hva synes dere om utforingene våre? God reklame for Velux i alle fall. ;P Vi har 1 cm for tykt tak i forhold til standard utforinger, og da koster de 4.500,- i stedenfor 1.500,- pr stk.... Og i tillegg til disse tre, har vi to takvinduer på storesøsters rom også. 22.500,- for utforinger? Ikke aktuelt! Det er godt en har svigerfar! ;)

På bildet under står jeg i døråpningen til Hedda, mot trappa.


Det trehvite bordet har også svigerfar laget, det er nå arbeidsplassen til jentene - og tegnesakene oppbevares i skoskapene på kneveggen. Kjempepraktisk!

Til venstre for den upussede pipa, finner man bod, hobbyrommet til mor og inngangen til badet, som blir bak veggen ved trappa.


Vi voksne er også veldig fornøyd med dette rommet, når vi er lei barne-TV og barn i seg selv (hahaha) kan vi sende de hit opp..... Helt gull med andre ord. ;)

Svigerfar har begynt på utforingene og pipa skal snart pusses, og males. Da er det bare litt listing rundt trappa og fargerike puter i senga som gjenstår før rommet er ferdig.


I dag får storesøster loftetasjen for seg selv; mens jeg er på jobb har hun og Mannen kjørt Hedda halvveis til mormor i Moss. Med 3 timer mellom oss er det fint å kunne kjøre halvveis slik at Hedda får en mormorhelg i ny og ne. ;) I bytte (!) får vi låne bordgrillen, som jeg har skrevet om her. *gledeseg*

Håper du også får en fin lørdag!

*forhåndspubliert innlegg*

13 kommentarer:

 1. Jasså bordgrill ja, den hadde jeg glemt men nå skal den frem igjen i lyset :)

  SvarSlett
 2. For en fin plass dere har her, og den sengen var noe for seg selv;)

  SvarSlett
 3. Heisann...Veldig kosleg loftstoge, sjønnar godt at jentene kosar seg der. Me har og takvindauge, men foringane kjøpte entrepenøren vår frå velux sammen med glaset. Har du sett på pris på det au? Eg er ikkje sikker på kva det kosta, men er i hvertfall veldig fornøgd med vårt baderomsglas.
  Kosleg blogg har du au, stadig innom å ser..:)Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 4. Så koslig dere har det :) Var en heftig pris for utforinger.. Vi har heldigvis en snill onkel som fikser listverk + utforinger++ VELDIG greit :D

  Ha ei god helg.
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei snuppsi:)
  WOW - 250000, gitt! DET står det respekt av!:) Så gøy!
  Og for en digg loftstue:) Herlig!
  Men helt enig med deg at det var en latterlig pris for noen utforinger!! Ho ho! Mulig?
  Nyt kvelden:)
  Klem fra Hegemor

  SvarSlett
 6. Virkelig en flott seng og det blir en super loftstue!
  Vi har kjellerstue og hadde ikke klart oss uten hi, hi.
  Fant deg nå jeg, så legger meg til som følger og titter snart innom igjen.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 7. Så utrolig flott! Herlig med en slik plass:) Likte så godt de blå tonene der oppe, både på putene og fillerya! Er litt "blå" om dagen nemlig...;) Og senga var fantastisk fin!!!

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 8. Deilig med en egen plass for ungene :) Det skal vi også ordne oss, for det er ikke mange årene før vi har tre tenåringer i hus.......
  Ha en flott kveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 9. Åh, for en herlig loftsstue, skjønner godt at både ungene (og dere!) liker den godt! :) Også så mye plass som det ser ut til at dere har, mange rom! HERLIG! :)
  God helg! :)

  SvarSlett
 10. Åh før ei koselig loftstue ;)
  Kjenne eg glede meg enda meir no te vi får vårres ferdig... ;)
  Å kor smart det va me å ha tegnesaker i skoskapene ;) Kjempe tips ;)

  SvarSlett
 11. Så deilig å ha et sånt rom! Jeg likte veldig godt sofabordet. Og gratulerer med så mange besøkende.

  SvarSlett
 12. Så koselig det var på loftet ditt! Huset ble plutselig så stooooort, for dette har ejg jo ikke sett før!

  *vilkommepåbesøksnart*

  KLEM!

  SvarSlett
 13. Herlig loftstue! :) Stor og praktisk. *liker*

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails