tirsdag 2. august 2011

Gave fra Mannen ♥

I dag kom kjæresten min hjem med gave til meg, snilleste Mannen som har sjekket alt av tromler om dagen. De fleste har papp i midten, så da han fant en i tre dro han av resterende 30 meter kabel for at jeg skulle få gave. ;)Jeg skal få flere også, får jo etterhvert flere plasser som det er fint å ha et blomsterbord, tror det blir fint å få litt blomster opp i høyden.


Og apropos blomster; På Mestergrønn er det salg nå, en del sommervarer selges med 50% rabatt. Og der fant jeg denne fine kassen! :D


Når benken blir hvitmalt, vil det jo bli enda penere, men jeg synes teksten på var kul, så den måtte bli med hjem i dag! :) Resten av denne sommeren skal hageredskap få bo der, så får vi se hva vi gjør neste år. ;)Barnet sover og Mannen dupper i sofaen (han kan sove nårsomhelst og hvorsomhelst, også uten at det ødelegger nattesøvnen, og jeg er så misunnelig på ham!!) og jeg skal nå sortere sommerens bilder, ta backup av de og se på litt kvalitetsdritt på TV. ;)

Kos deg i kveld! ♥

11 kommentarer:

 1. Så snill mann du har!! Og jeg har også en sånn så kan sove hvor som helst.....nesten stående!! Så fint bord du har fått deg, eg er også på leiting etter et sånt et....og kassen var kjempefin!!

  SvarSlett
 2. Så herlig! Ja dette blir nok bra fint!
  Blir litt TV her også i kveld.. =}

  Klem

  SvarSlett
 3. Så heldig du er, flott bord og kasse:)Deilig å nyte finværet så lenge det varer, i dag så jeg en flokk grågås på vei til syden....blir alltid litt vemodig av det synet. Da er det godt det er tirsdag, og favoritt-TV kveld:)

  SvarSlett
 4. Heldige du som har en slik snill mann som "går over lik" for å få den rette trommelen til deg ;)
  Klæm Guri

  SvarSlett
 5. Så heldig du er som har en sånn snill mann :) De der tromlene er flotte bord...
  Faren min har flere sånne stående på jobben sin, men jeg har ikke hatt tid til å hente noen, så de blir nok stående til neste år, men da blir det et sånt i hagen min også :)

  Ha en flott kveld :)

  SvarSlett
 6. Søøøte mannen. Ta godt vare på han.
  :) Susanne

  SvarSlett
 7. Hei.

  Kult med kabeltrommel.

  Var på Mestergrønn i går og fant også noen fine ting, men denne kassen så jeg ikke. Heldigvis finnes det en MG-butikk til her.

  Fint med pallesofa på verandaen.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 8. Så kult det ble!!!snill mann du har;)

  SvarSlett
 9. Ååh, så kult det ble!! Snille mannen din;)

  KLEMMEMASSEPÅ!

  SvarSlett
 10. Vibeke vår ønsker seg også et sånt bord....bare til info.....skal bruke det borti gamlehuset her. :) Nå har dere jamen fått det fint på verandaen!
  Mette C

  SvarSlett
 11. jeg måtte inn og titte på dette innlegget, for jeg fikk meg nemlig en kabeltrommel i helga;)
  og har store planer om å herme og lage sofa av paller på verandaen;)

  Men jeg lurte på...har du pusset opp trommelen?
  Jeg har litt lyst til å pusse den litt, lakke den og kanskje ha på ei glassplate oppå!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails