torsdag 4. august 2011

Ny koseplass

I midten av juni oppdaget jeg til min store glede en gammel seng på finn.no. En gammel seng til en god pris, i Elverum! O'lykke! Så fruen hev seg på telefonen, og ble skuffet. For senga var gått med flyttelasset, til Halden.....

Dagen for barneselskapet til Hedda fikk jeg en sms om morgenen: "Hei, mannen min skal til Elverum med en henger, vil du at han skal ta med senga til deg??"

Gjett om!! :))))))

Og snakk om service! Siden vi hadde selskapshelg spurte jeg pent om det gikk an å kjøre den hjem til oss, og det gjorde det. Utpå ettermiddagen fikk vi senga levert på døra.Ei venninne har vært på Ikea og tatt med seg puter og trekk for meg, for jeg måtte jo fylle opp senga med én gang. *ler* Dessverre var de utsolgte for de jeg ønsket meg mest, så fargene får komme etterhvert. Det viktigste var puter, så jentene sitter godt når de koser seg med film. ♥ (Jeg stryker ikke putetrekk til vanlig, så har virkelig ikke giddet det nå heller! ;P)

Jeg skal blogge litt mer fra loftstua, vise hvordan det ble med senga. Det er et flott rom for ungene, og vi er veldig glad for at vi valgte å lage det da vi bygde om!

Og til de som lurer; Nei, den skal ikke males. ;)

Ha en herlig dag ♥


Hmmmm....ny skrift og utsropstegnet har ikke prikk nederst. *bah* Jeg skal prøve ut egen font jeg, etter tips fra Mrs Hardy. ;)

*forhåndspublisert innlegg*

7 kommentarer:

 1. Herlig da, den sengen så jo knallfin ut! Og snakk om service;))

  Ha en fin dag ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Fiiiiiine senga :)
  Og snakk om service :):)

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. oi, for en servivce. Disse gamle sengene er ikke så lette å få tak i . hvetrfall ikke hvis man ikke vil gi en formue for dem:)

  heldig du er. den er kjempe fin ut:)

  -theashus-

  SvarSlett
 4. Så fin den ble! ;)
  Kan skjønne det hastet å fylle den, hihi;)

  Stilig skrift!
  ♥♥♥

  SvarSlett
 5. Vi har maken, funnet i vedskålen hos svigermor..skal heller ikke males. Blir nok seng til den minste her hos oss, nå da hun har fått skuvseng hos seg selv.
  Mette C

  SvarSlett
 6. Snakk om å være heldig!!!! En perle av en seng!!

  Jeg kjørte gjennom Hernes i dag og tenkte på deg, undret meg på hvilket hus som rommet deg, din familie og dine kreative krumspring... :0)
  Kanksje kjørte jeg rett forbi uten å vite det...
  Verden er ikke stor :0)
  (Har tilbrakt et par dager hos mamma i Horndalen)

  SvarSlett
 7. fantastisk seng! Så enkel - men samtidig helt unik!

  Tusen takk for alle fine kommentarer hos meg Vibeke - og beklager at jeg er så dårlig på kommentarer selv....skal prøve å skjerpe meg ;)

  Klem

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails