fredag 6. juli 2012

Første innkjøp

Så fort ultralyden var unnagjort kom lysten til å handle inn litt, den har til nå vært fraværende faktisk, mye pga formen, men også fordi jeg synes det er vanskelig å kjøpe noe når man ikke vet hvem som kommer til oss.

I går fikk jeg brukt opp en tilgodelapp, samt benyttet meg av salget på Kremmerhuset. ♥
Jeg har gått gjennom posene med de minste klærne, og det var mye hvitt og rosa. Derfor falt valget på lilla denne gangen. Jeg er jo veldig glad i lilla.
Hedda trengte ny koffert fikk jeg vite i dag, for ingen av de ti andre har ugle på seg... *ler* Hun forsto at dette var lillesøster sin, men ønsker seg nå sin egen.
Både bukse og body har søte blondedetaljer, og som med nesten alt i str 56 smelter man jo bare man ser det siden det er så smått.... *smile*


I dag oppdaget jeg tilfeldig at det var litt på salg hos Ugly Children Clothing, og siden jeg har vært forelsket siden jeg oppdaget de første gangen "måtte" det bestilles litt derfra også.

En hvit Marius-body kommer i posten, sammen med Marius-kjolen i rødt til jul, som mormor kjøpte til lillehjertet. ♥


Litt etter litt går jeg gjennom vakumposene med klær etter Hedda, og siden hun er født i juni og lillesøster kommer i desember trenger vi faktisk en del i str 50 og 56 (Hedda brukte de størrelsene lenge, så ja, vi trenger de....). Ønskeliste med ullklær er nå laget på jentenes blogg. ;)


Fortsatt rolige dager i det Nordhagenske hjem, jeg må bare ta tiden til hjelp selv om det er dager tiden går i overkant sakte. :/


Håper du får en fin helg!!

9 kommentarer:

 1. Så søtt :)
  Hadde også mye rosa til eldstejenta mi ,men ble en del lilla til minste da hun kom til verden.
  Fikk ikke brukt så mye av de minste klærne etter eldste da minste var nesten 2kg større :)

  Ønsker deg en kjempefin helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så søte klær og koffert:) moro å kjøpe inn litt til mageboeren:)

  SvarSlett
 3. Jeg kjøpte ikke mindre enn 8 sånne kofferter (2 til B&N) og resten til julegaver... Det var nesten litt pinlig å betale. *ler*
  Og forresten - hvis du synes 56 er lite kan jeg sende deg en body og en bukse i str 38... :) Men joda, jeg er enig i at 50 og 56 er både søtt og lite, men jeg husker da vi kom hjem fra sykehuset og guttene hadde begynt å bruke 50. Jeg syntes de var såååååå store, mens alle andre syntes de var bittesmå...

  Håper formen kommer seg snart!

  KLEM

  SvarSlett
 4. Ååå, så søøøøte klær.. Gratulerer med babysen til dere alle:-)
  Klem:-)

  SvarSlett
 5. fiiine klær snuppa, men ikke kjøp for mye i 50 og 56. Du vet jo ikke størrelsen på babyen. Robin brukte 56 i en uke, så måtte han på 62, hi hi.

  SvarSlett
 6. Hei hei:) tok det lang tid fra du bestilte klærne fra ugly children til du fikk den?super blogg:)
  Ida

  SvarSlett
 7. Hei Ida :)

  Jeg har ikke fått disse klærne ennå, men mener at det ikke tok så lang tid sist jeg bestilte noe.

  V. :)

  SvarSlett
 8. Hei! :) Nusselige klær! :) Jeg hadde også mest rosa til eldstejenta mi, men til nr 2 var jeg litt lei lyserosa og hadde en god del lilla. Nydelig! :) Har du en egen blogg til Hedda? Siden du skriver at ønskeliste er laget på jentenes blogg? Er det en blogg bare for familien eller for alle? Ble litt nyskjerrig jo... ;)
  Klem/ Ida

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails