onsdag 4. juli 2012

Godluktende tips :)

Jeg har tidligere nevnt at jeg er Buzzador (link) og får til tider hjemsendt "ting" som skal testes ut. Dette skal jeg helst fortelle om til mine venner og deretter skal jeg gi tilbakemelding til leverandøren av varen.

Siste"ting" jeg har fått var jeg heller skeptisk til, fordi jeg ikke er så glad i duftgreier......Men jeg er omvendt! *ler* På badene våre står det nå en vase med duftpinner fra Air Wick. Og det lukter såååå godt. ♥

Jeg fikk teste ut to lukter; Midnight Blackberry & Vanilla Silk og Cool Linen & White Lilac. Førstnevnte er grunnen til min skepsis, den likte jeg ikke og den gikk fort i søpla. Men Cool Linen er nydelig. Det lukter rett og slett rent. Og det kan vi jo like. ;)
Det følger med 6 naturlige trepinner til å ha oppi, og jeg synes det ble akkurat nok lukt med to. Som sagt liker jeg ikke mye dufter.... Og da lukta ble svakere, byttet jeg ut de to med to nye. ;) Duften skal vare i opptil 4 uker, men jeg er usikker på om det er med alle 6 pinnene i på en gang, eller om det er "i det hele tatt".
Denne kommer jeg til å kjøpe mer av, og i følge folderen er den å finne i "utvalgte dagligvarehandler"  til kr. 59.90. *lete etter utvalgt dagligvare*

Air Wick er forresten et varemerke som har laget friske duftprodukter siden 50-tallet, og det finnes mange flere produkter - bare sjekk google-søket mitt her.

PS: Det hører også med til historien at min migreneplagede mor, som er veldig vár på lukter, også synes denne var nydelig. 


Annonse

4 kommentarer:

 1. Jeg er også skeptisk til 'lukter', men om du sier den er god skal jeg også lete etter utvalgt dagligvare!

  SvarSlett
 2. Til og være sånn dagligvare ting, syns jeg den var fin, kanskje jeg skal ta med meg en sånn hjem neste gnag... hihi!

  Ønsker deg en nydelig onsdag, her er det siste dag på jobb før ferie. Jeg merker hodet er ett helt annet sted *fnis*

  stor klem

  SvarSlett
 3. Jeg har fått en slik av en buzzadorvenninne men ikke testet den enda

  SvarSlett
 4. Cool linen må jeg prøve! Den tror jeg blir en slager her. Her har jeg brukt å snu på pinnene for å få mer lukt da den begynner å gå ut.

  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails