mandag 31. desember 2012

2012 var et langt år...

...og i dag er det årets siste dag. Og da er det vel på sin plass med en liten årsoppsummering?

I januar viser jeg frem både kjøkken, stue og spisestue, jeg er delvis sykmeldt pga mageproblemer og har tid til å dille. ;) Og med dette kommer også en større interesse for å ta bilder - nytt utstyr lånes og sikles etter.

I februar ble jeg fullt sykmeldt pga magen, og det blir korte innlegg om småtterier. En gammel kaffemaskin, et møbelkupp, kulde, utelamper og badet i 2. etasje som ferdigstilles.

I mars viser jeg frem det nye badet, familien øker med to (og minker egentlig fort med en igjen ;P), våren viser seg, jeg er med i utfordringen Old Chic - og jeg vinner, og jeg får litt nytt inn i stua.
I april viser jeg frem yttergangen og et bjørkehjerte jeg fikk i gave. Dette blir siste innlegget på en måned, da testen viste positivt 1. april og jeg blir, som sist, sengeliggende. 
I mai er jeg litt tilbake, med nyheten om at vi blir en til i løpet av året, og jeg viser frem rommet til storesøster Hedda. Det våres på trappa, utelampene kommer på plass, og vi tar i bruk uteplassen på verandaen. :)


I juni bedres formen noe, men bloggingen blir ikke prioritert... Det er korte livstegn og et innlegg om hovedbadet. Hedda blir 4 år og vi får gjester en helg i slutten av måneden.

 
I juli kan jeg endelig legge vekk kvalmestillende medisiner og vi drar på to koselige hytteturer, med venner og med familie. Jeg øver meg med kamera, har daybed i stua pga "halvedagerværet", er endelig halvveis i svangerskapet og handler klær til lillesøster i magen. ♥

I august får Hedda nytt rom, storesøsterrom med en veldig rosa vegg. Min kjære farfar går bort, vi har såpass med sommervær at jeg får malt nye utemøbler, det er 100 dager igjen til termin og jeg begynner på fortellingen min om det å ha Hyperemesis.

I september viser jeg soverommet, er rom jeg er ganske lei nå ;P. Hedda maler litt på loftstua og er fryktelig stolt, mens jeg pynter på trappa. I tillegg kommer Kelly Moore i hus. :)

I oktober viser jeg fram trappen vår, i en ny vinkel og NIB utfordrer oss til å vise bad. Jeg bestiller Happy Lights på Etsy og vi forbereder oss til babyen kommer ved å få på plass pimpet stellebord. Jeg har bursdag og får interiørpåfyll i gave. :)

I november er det publisert to innlegg, helt i slutten av måneden. Formen er dårlig, jeg er sliten, høygravid og har bekkenløsning. Nå venter vi bare på lillesøster og hun kommer med keisersnitt 20/11. Lykken er stor, familien en endelig komplett!

I desember blir vi kjent med Signe og forbereder oss på jul, det er advent og det blir ikke mange innleggene.
Når jula kommer er det familietid, med kos, besøk og mat. :)

I kveld skal vi i selskap hos venner, fire fine familier skal samles og takke for 2012.

Vi gleder oss til 2013! God nytt år ♥11 kommentarer:

 1. Et langt år for deg kan jeg skjønne, men det kom jo en stor skatt ut av det :) Ønsker deg et 2013 fylt med gode opplevelser!
  Ingrid

  SvarSlett
 2. Fint innlegg og mange flotte bilder. Godt nyttår til deg og dine.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder...

  Godt nyttår til deg og dine ønskes fra meg...

  Klem fra Britt..

  SvarSlett
 4. Heisann ! fant bloggen din nå og dette var et fint sted å være. Så mange fine bilder av et veldig flott hjem med masse nydelige detaljer. Jeg la meg så klart til som følger hos deg og gleder meg til å se mer i 2013.
  godt nyttår forresten !

  SvarSlett
 5. Godt nytt år til deg og dine!

  SvarSlett
 6. Å kjære vene, her er det lenge siden jeg har vært innom, for jeg har ikke fått med meg at lillesøster har kommet engang!
  Gratulerer så masse med nok en nydelig jente :D
  Og riktig godt nyttår til deg og dine :D

  SvarSlett
 7. fint hus å nydelige barn:) godt nytt år.

  SvarSlett
 8. Åååh, hvilket herlig tilbakeblikk! Syns det manglet en ting som var med i 2011 og 2010, og satser på at vi treffes igjen en helg i 2013 - i Elverum ;))))) Savner deg!!

  Kos deg masse!
  Klem og smask!

  SvarSlett
 9. Og godt nyttår til deg og dine! :)))

  SvarSlett
 10. Ønsker deg og dine ett riktig Godt Nyttår.
  Gleder meg til å følge bloggen din videre i 2013.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails