lørdag 22. desember 2012

I siste liten - tips!

Jeg har vært veldig bloggfraværende denne måneden, det er hektisk med ei lita og med julestria. Vel, det er egentlig litt jug, det er ikke så hektisk om dagen, men dagen flyr likevel! De går til kos og til å bli kjent, og fru Nordhagen får jo ikke lov til å gjøre så mye med keisersnitt-såret, samt at Signe vil jo kun ha mamma'n sin når det er tid for mat. ;) 

Plutselig var det 2 dager til julaften, og derfor må jeg komme med et julegavetips til dere som er sent ut - ikke at jeg tror så mange av dere bloggere er det, men tipset kan jo gis videre til noen dere kjenner. ;) Nemlig: De siste årene har mannen fått Pondus-abonnemet i gave fra oss jentene (det er litt gave til meg selv også), og i fjor fikk jeg Bonytt for ett år. (Jeg krysser fingrene for at mannen betaler den nye gave-regningen som kom her om dagen, for jeg vil gjerne ha det et år til. ;) ) I tillegg gav vi abonnement til de som har alt, altså alle våre foreldre. Familien, Tara, Levende Historie, Illustrert Vitenskap ble testet ut. Alle mottakere var veldig fornøyd. Og de var også fornøyd med at når de bladene vi hadde betalt for var levert, behøvde de ikke si fra om de ikke ville ha fler, det stoppet av seg selv. :)

Derfor blir mitt "isistelitentips" et bladabonnement fra Bladkongen.no :) Der kan du bestille, betale og printe ut gavekort, så gaven er i boks på få minutter.


Jeg ble spurt om jeg ville teste ut siden og kanskje anbefale siden videre, det har jeg faktisk ingen problemer med, siden jeg har brukt den flere ganger tidligere, og senest til jul i fjor. Så dette er ikke kjøpt anbefaling - dette er et tips basert på erfaring. ;)

Både Mannen og jeg liker at Pondus kommer i postkassa hver måned, og undertegnede liker også gaver som dette; det er stas at andre betaler for bladene mine. *ler*

I dag står kakemenn-baking på planen, sammen med innpakking av de siste gavene og et "barselbesøk". Det blir nok en fin lørdag - håper du får det samme! :)


3 kommentarer:

  1. Gratulerer med lillepia:-) Og takk for et supert tips:-) God jul til deg og dine:-)

    SvarSlett
  2. Det var en lur gave, skal jeg tenke på til neste år!

    SvarSlett
  3. Høres bra ut å ta det litt med ro! :-) Sjekk gjerne ut bloggen min hvis du har tid! :-)

    SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails