torsdag 13. desember 2012

Lucia (av Lisa Larsson)

13. desember og Lucia-feiring i barnehagen kl 07.... *gjesp* På sjenken er også Lisa Larssons Lucia-figur kommet på plass. ♥
Mamma har hele serien, de fire adventsfigurene. Mens jeg har kun tatt meg råd til å kjøpe en, fra Tradera. Jeg ønsker meg de tre andre, og sjekker der med jevne mellomrom, siden de ligger i en helt annen prisklasse enn ved nykjøp. ;)
Lisa Larson er en av Sveriges mest kjente keramikere. Hun ble ansatt ved Gustavsberg 1954, og i løpet av de 26 årene hun jobbet der, skapte hun en lang liste over klassikere som raskt ble bestselgere. Noen av hennes populære serier er "ABC jenter", "Little Zoo" og "All världens barn" (på oppdrag fra UNICEF 1975).

 
Jeg har også to av figurene i serien "Garderob" - de kan jeg vise en annen gang. ;)

I dag har det som sagt vært Luciafeiring i barnehagen, og jeg har funnet frem bittelitt av den "ordentlige" julepynten. Neste uke går det fra lilla til rødt her, siden vi reiser til Moss i morgen, for den årlige julefrokosten med familien.

Ha en fin helg!

5 kommentarer:

 1. Så fin en figur, så forresten at det lå en lysgutt til salgs. :) Måtte jo inn å sjekke ut Tradera for det har jeg aldri hørt om før.

  Førjulsklem fra Kari

  SvarSlett
 2. Så søt Lucia figur :)
  Og trauet med konger og kuler var superfint.

  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig med lucia-pynt :) Da nærmer jula seg virkelig! Det var søte barnehagebarn på besøk der jeg jobber i går :)
  Nå skal jeg straks av sted og overta vårt nye hus! Hurra!
  Ha en flott adventshelg :)
  Ingrid

  SvarSlett
 4. Lucia feiring er koselig,men tidlig ;)
  Koselige bilder du viser!
  Ha en fin desemberhelg ;)
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 5. Ååååh, den var søt!! Disse står herved på min ønskeliste;)

  KLEM!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails