tirsdag 11. desember 2012

Inspirert hermegås (julekortbilder)

Vanligvis er julekortene i hus før desember har begynt, men siden vi ventet på Signe i år ble det ikke fotografering før denne helga (vi måtte jo ha med eldstesøster også). Og i 2012 har jeg blitt veldig inspirert av Jorid og hennes bilder, for slike klær hadde jo vi liggende i skapet!
I år har jeg testet ut en ny kortleverandør, Vistaprint, fordi jeg fant et kort jeg forelsket meg i. Det passet veldig til våre bilder og til min lommebok. Jeg håper jeg blir like fornøyd når kortene kommer i posten. ;)
Den store fordelen med dette kortet er at du får en julehilsen på baksiden også (enten i farge eller grå), mens jeg i tidligere år har hatt kort med "bildebakside" (kortet ser ut som et fremkalt bilde på baksiden) og har måtte presse hele julehilsenen og alle navn på forsiden.
Minuset var at med mine 40 kort kommer jeg over 200,- i sum, og da kommer det på toll og moms, samt at ekspresslevering (2-3 dager) koster en del. Men det siste er jo min egen feil, siden jeg vil ha kortene før helga og ikke bestilte før i går. ;P
Jeg skal vise frem kortene når de er ankommet - og levert videre, i mens kan dere jo kose dere med bilder fra helgens "photoshoot". ;)

Har du bestilt julekort, eller lager du selv?

// samarbeid

8 kommentarer:

 1. Søte jenter!:-) Jeg har brukt Vistaprint til julekortene mine to år tiligere, og ha vært veldig fornøyd med resultatet. Ble derfra i år også;-) Mange fine design å velge mellom, samt utforming forøvrig, som du nevner. I tillegg liker jeg at man kan velge mellom flere papirtyper, ikke bare den "vanlige" typen. Jeg tror du blir fornøyd!

  Noen har en unnskyldning for å være treige med bestilling, andre har bare ikke fått ut fingeren til å ta bilder før i går... *kremt* Her ble det også ekspresslevering i år, gitt. ;-)

  SvarSlett
 2. Så fiiiine de er ♥
  Her er det ikke engang tenkt på julekort - uups...!!

  Må fikse, men det blir nok ikke med bilder på i år, ungdommene gidder ikke det lenger, hehe:))

  SvarSlett
 3. Nydelige jule unger :)

  Ha en fortsatt fin førjul.

  Hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 4. Så fine! Jeg så Jorids jenter også, fine de og:) Ålreit å bli inspirert av andre, da! Jeg har bestilt julekort, og i går fikk jeg sendt dem:)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder av de skjønne jentene! Her er kortene bestilt, mottatt, adressert og frankert. Kanskje blir de sendt snart og ;)

  stor klem,
  fra en meget sporadisk blogger for tiden!

  SvarSlett
 6. Nydelige jenter og utrolig flotte bilder ღ - vakkert... Her har jeg ingen barn, så da må nok min lille Bamse trå til, hihi... Får se om jeg får til å ta et kult bilde av han. Håper først at det skulle komme litt snø - for det hadde bare vært perfekt :) Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid og adventstid :) Klem fra Mette :)

  SvarSlett
 7. Nydelige jentene dine <3

  Jeg lager julekortene, og driver med siste innspurt nå. Rekker å sende de på lørdag- johoo :)

  Klem

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails