mandag 23. september 2013

Ukestart

Ny uke på gang, og mandager er det jobb for meg, skole for Alexandra og pappaperm for Mannen. Så Alexandra og jeg trenger "dagbøker", og nå har vi fått det begge to.  Min ble bestilt før jul og er for hele 2013, mens Alexandra sin er fra september 2013, til august 2014.Jeg vil ha en som ikke tar for mye plass i veska mi, Alexandra ville ha en litt større, og jeg merker at jeg likte den størrelsen..... Hmmmm.....mulig jeg må "oppgradere" til nyttår....? ;)

Mens jeg liker notater og lister, liker hun å tegne, så hun valgte "tegnebok" og blanke ark der jeg valgte linjerte sider.


Og Signe synes det er fryktelig spennende med alt som ikke er leker, men som ligger på gulvet. "Mamma, hva er det du driiiiiiver med, kan jeg bli med....?" Og nå som hun er blitt utrolig kjapp er hun der nesten på sekundet. :PAlmanakkene er fra Personligalmanakk.com, og dette er min fjerde og ikke siste. ;) Signes kjempefine antrekk er fra Siri T, hjemmesydd med fantastisk gode stoff og kvalitet.

Ha en fin ukestart!

// Vibeke ♥

4 kommentarer:

 1. Hei! Så flotte tegninger - er det A som har tegnet de? Isåfall ett høyt WOW! For ett talent hun har.

  Suss til fine gulvSigne!

  SvarSlett
 2. Fine almanakker, fine tegninger og finfin jente ♥

  Stoff som venter? Ja, jeg vet! Samvittigheten gnager...

  SvarSlett
 3. Vet du, æ har vært inne flere ganger nå bare for å se på tegningene til Alexandra. Hun er altså bare rågod. Sånt tallent kunne jeg også tenkt meg;)

  SvarSlett
 4. Det er nok ikke A som har tegnet dette, men hun er ekstremt flink til å tegne, så det kunne vært henne. ;)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails