tirsdag 26. april 2011

Vårpyntet

Det var så godt å få trapp utenfor inngangsdøra i fjor sommer, det var rett og slett stor lykke. Målene ble til utfra at det skulle være plass til dypvogn for sovende unger.... Så ble det til at Hedda sover i senga si på dagtid også, så derfor kan jeg pynte på hele plassen. We like it!


Alt her ute trenger enda et strøk med maling, vegger og rekkverk ble bare grunnet i fjor, og nå er alle virkestoffer i den borte, det må derfor grunnes igjen, før det blir to strøk med maling. Så vi er ikke ferdige (her heller), mens selve trappa får nok bare det ene strøket med beis. For den fargen ble perfekt!


Den gamle lyngen er byttet ut med stemor og Velkommen-skiltet som ble lagt bort til jul leter jeg fortsatt etter. Innbiller meg at det ligger i en av kassene med julepynt, de som det ikke ble ryddet ordentlig i. ;P Mener å huske at jeg lette i fjor vår også, så jeg har sikkert lagt det på et lurt sted nå. *ler*
Uansett er folk absolutt velkommen her hos oss! :)
Jeg er blitt veldig glad i tingene på trappa, jeg synes det er hyggelig å gå inn og ut her. Og når man gjør det måned etter måned, så er det vel et tegn på at en har truffet med noe.


Som dere ser har vi fått nummerskilt også... Vi er jo blitt (litt) urbane her på landet!

Da jeg hadde feiring i februar fikk jeg lov til å gi bort et skilt fra Ramsign til en leser, og jeg var rett og slett så "frekk" at jeg spurte om jeg kunne få et skilt til en god pris. Og det fikk jeg! Så nå vises det at vi bor i nummer 18. Svigerfar siklet etter skiltet mitt, og jeg er så fornøyd med det!
Det skal opp på veggen, i løpet av sommeren. ;)


Denne uka blir kort, første dag på jobb og det er allerede tirsdag!

Håper du har en flott dag... ♥*forhåndspublisert innlegg*

9 kommentarer:

 1. Kjeeempefin trapp! :)
  Jeg gleder meg til å få platt og orden foran inngangspartiet altså! Må har vi iallefall ryddet og det hjalp på det også. :)

  Hva heter farga du har beiset trappa med? (Og heg håper du ikke har skrevet det i teksten for jeg har da virkelig lest...)

  Klem

  SvarSlett
 2. Det ser veldig koselig ut på trappa deres.
  Jeg snapper opp masse tips om hvordan vi skal ha det når vi, forhåpentligvis, bygger hus etterhvert ;)

  Ha en fin kort-uke ;)

  SvarSlett
 3. Veldig fint! Et skikkelig koselig inngangsparti. Rett og slett.

  Håper du får en flott uke! Blir det forresten bloggtreff på deg? Hadde vært koselig!
  Klem A

  SvarSlett
 4. Hei
  Så utrolig fint inngangsparti, og så koselig pynt!
  Vi skal bygge inngangsparti hos oss i år, og gjett om jeg gleder meg!

  Ha en super uke
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 5. Hei på deg!

  Her ser det ut som en rallsjå uttafor,så det gledes veldig til å få pyntet opp litt;)

  Fint hos deg og ønsker deg og dine en hærlig vår;)))

  Klem klem

  SvarSlett
 6. Så fiiiint! Jeg vil også ha trapp å pynte på:)) Hadde ikke du rydding i juleeskene i boden på to-do-lista i påsken, høhøøø...;P
  Skiltet dukker nok opp, og jeg gleder meg til jeg en vakker dag kan sette meg på trappa di med DEG og ei flaske vin eller to;)

  KLEM

  SvarSlett
 7. kjempekoselig!
  du, får jeg spør om hva slags beis og farge du har brukt på inngangspartiet?? har selv lagt ny platting foran inngangen våres, og vi får ikke bestemt oss for om vi tror vi vil ha det orginalt eller gjøre noe med det.... ditt var veldig fint...

  SvarSlett
 8. Så fint det var! Utrolig koselig inngangsparti dere har :)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails