lørdag 28. september 2013

Utfordring x 6I slutten av august begynte Maia en utfordring, eller seks faktisk. Hun tok én daglig, mens jeg (som egentlig trenger mer å skrive om for tiden) tar alt i ett. Bildene tok jeg på tirsdag, de ble redigert på torsdag og innlegget ble laget fredag kveld. :P Håper Maia tilgir meg at jeg gjør det på den enkle måten..... ;)

Utfordring nr 1: Vis meg ett bilde av håndskriften din


Jeg har, som mange skriver i innleggene sine, flere håndskrifter. En for pent-til-andre, en for huskelapper, en for dette og en for det, og en man bruker aller mest.

Mine håndskrifter er ganske forskjellige, og jeg forsøkte å skrive noe hvor jeg fikk brukt de alle, men det ble ikke ekte. Så da skrev jeg en To do-liste, med den skriften jeg nå bruker i det daglige. Jeg liker lister, det er så deilig å krysse ut ting. På denne listen kan jeg nå krysse ut det nederste, mens Hedda fortsatt skal rydde rommet sitt.... ;)Utfordring nr 2: Vis meg mobilen din


Mobilen min er en hvit Samsung S3, og jeg har faktisk byttet "ryggen" på den. Trodde jeg kjøpte et deksel til å ha utenpå, men det var ny bakside. Blå og hvit, og mønsteret er lett uthevet. Jeg kjøper deksler o.l. på Ebay, der er det myyyyye å velge mellom til en billig penge. ;) Så jeg har kjøpt en del, flest til forrige mobil, fordi det er så mye moro, men så bruker jeg bare et par av de. *ler* Så til Samsung'en har jeg faktisk bare to.


Utfordring nr 3: Vis meg dine 5 ønsker

(Bilder hentet her, her, her og her.)
Jah.... 5 ønsker. Store, og kanskje litt kjedelige, ønsker herfra. Men det er nå uansett det jeg ønsker meg, og oss.

 • Ny bil, som rommer alle 5 på en god måte. Det er jo plass i bilen nå, men det blir trangt, i overkant trangt. :/ Peugeot 5008 er en fin bil. :)
 • All gjeld nedbetalt. Skjer ikke med det første, om ingen vinner sykt mye i lotto (siden vi ikke tipper selv, må noen vinne sykt mye, slik at de har nok å gi til oss i tillegg, vi har ikke sykt mye gjeld, bare mer enn jeg har lyst på. :P ).
 • Tur til New York. Trenger vel ikke forklare den? ;)
 • Frisk kropp, så jeg kan jobbe 100% og fortsatt orke livet ved siden av.
 • Det midterste bildet er tatt av min søster, og mannen med surfebrett er svogeren min (som faktisk har bursdag i dag). De bor på Bondi Beach, ja faktisk PÅ..... og vi har veeeeeeldig lyst til å kunne besøke dem, men bare fly til Australia vil koste 50.000,- for vår familie.... 
Kanskje jeg bare skulle begynne å tippe? :PUtfordring nr 4: Vis meg ett bilde av deg selv som barn


Tilfeldighetene ville at jeg hadde funnet frem noen barnebilder for et par uker siden, og ikke ryddet de vekk igjen. ;) Vibeke i barnehagen på Høibråten i Oslo.

Jepp, jeg var glad i smokken min. ;)


Utfordring nr 5: Vis meg innholdet i vesken dinJeg er ikke som Maia, jeg har MANGE vesker. Kvantitet fremfor kvalitet. Jeg kjøper veske hver gang jeg er på reise, noen koster 5 Euro, mens andre koster litt mer. Siden jeg liker å bytte ofte blir det ikke så dyre vesker. ;)

Denne er kjøpt på Ebay, og har mistet en "stift", så den er teipet. *ler* Den kostet ca 100,- så jeg skal reparere den selv, jeg må bare huske på det. ;)

Innhold: Lommebok (med mobil inni), solbriller med styrke (må alltid ha siden jeg reagerer sånn på sterkt lys, ikke bare sol), en "pung" med masse dill som kremer, plaster, neglfil, tamponger, nesespray, smertestillende osv... En haug med penner, nøkler, håndkrem, Linnex (varmekrem), handlenett kjøpt i London, pussegreie til mobilen og almanakken min. 


Utfordring nr 6: Vis meg din parfyme


Parfymen jeg har brukt de siste årene. Provocative Woman fra Elizabeth Arden. Før hadde jeg mange forskjellige, med alderen har jeg falt til ro med én. Jeg har en mor som er mye plaget med migrene, så det satt litt grenser for hvilke typer lukt jeg kunne ha, så det begrenset interessen for kjøp av parfymer.

Vet ikke hvor lenge jeg har brukt den, og jeg kjøper den kun når vi er på reiser, så det sier vel litt om forbruket. ;)


*****

Dette var en (seks) morsom utfordring, Maia. Med litt ting som en ikke fundere så mye over til vanlig.

Vil dere lese flere innlegg om dette, klikk dere inn på bloggen til Maia. Og ta gjerne utfordringen selv! :D


I dag skal jeg jobbe noen timer før det blir en veldig rolig lørdagskveld. De to eldste er med svigers på hytta, siste tur for i år og vi nyter stillheten. *ler*

Ha en fin lørdag!!

// Vibeke ♥

5 kommentarer:

 1. Åh, søte Vibeke i barnehagen!
  Og flinkis som har så ryddig veske :)

  SvarSlett
 2. Det er jo fordi jeg bytter så ofte, Victoria. ;)

  SvarSlett
 3. Så gøy:D å morsomt å se bilder av deg som barn, bortsett fra på snap da;P
  Du hadde en stk ryddig veske:D

  Å tippe lotto syns jeg var lurt jeg:D

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig at du deltar :)
  Masse fine løsninger på utfordringene *smile*

  Herlig tirsdagskveld til deg og dine.
  Her har jeg endelig fått nok hode over vann til å sette meg ned å lese blogger - endelig! Såå kos å ta runden og lese og kose meg og da måtte jeg selvfølgelig innom søte deg!

  Stor klem

  SvarSlett
 5. Hey there, I think your site might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog in Chrome, it looks
  fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that,
  very good blog!

  Also visit my page; long special occasion dresses

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails