fredag 5. august 2011

Bloggertips - kommentering :)

Nå er ikke jeg noen superblogger når det gjelder det tekniske; jeg klarer å endre på bloggen min, men det er ofte med hjelp fra andre blogger som har lagt ut tips... Men Kjersti mente jeg burde gi videre det tipset jeg gav til henne....

For det er fortsatt mange som sliter med å kommentere ser jeg - og dermed er det mange som ikke får de kommentarene som er ment til dem.

Problemene oppstår når en har kommentarfeltet under innlegget, da blir de som skal logge på for å kommentere hele tiden bedt om å logge inn, igjen og igjen...og igjen..... Og når man har en egen blogg er det jo kjedelig å måtte kommentere som anonym....

Så til dere som vil kommentere hos noen som har feltet på samme side som innlegget:


Velg å kommentere som "Navn/nettadresse" - og da kommer dette opp:


Og da skriver du selvsagt inn navnet og nettsiden din.....

Når du klikker på "Fortsett" blir det slik:


Og da kan du legge igjen kommentar.... :)))))


♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦


Og så til de av dere bloggere som har kommentarfeltet under innlegget: Gjør det enklere for dine lesere å kunne kommentere:

Logg deg inn - velg Innstillinger og deretter Kommentarer:


 
To valg: Helside - da vil kommentarfeltet åpne seg i en helt ny side (blogginnlegget vil ikke synes) eller Forgrunnsbilde, da får du et lite bilde foran blogginnlegget.I tillegg, noe jeg lurer på: Er du mye plaget med spam? Jeg er ikke plaget med det, men får selvsagt min dose med sånne kommentarer, men jeg vil likevel ikke ha den såkalte ordrebekreftelsen når man skal kommentere. Personlig synes jeg nemlig det er veldig irriterende å måtte taste inn dette. ;)

Jeg merker at de som "spam'er" veldig ofte legger igjen kommentarer på gamle innlegg, derfor har jeg gjort det slik at alle kommentarer på innlegg eldre enn 90 dager må modereres, altså må jeg godkjenne de.Jeg får mail for hver kommentar som legges inn på bloggen, på alle innlegg, og på spamkommentarene får jeg mulighet til å merke som nettsøppel og slette, gjennom linker i den mailen. Veldig enkelt! ;)Håper dette kan være til hjelp - og bare spør om det er noe, så skal jeg svare så godt jeg kan. ;)

Nå er det "Dekdektimen" med den nye DCI Barnabye - og nybakte, varme brownies.... Etter en (arbeids-) uke uten godis var jeg så sjokoladesugen at dette fikk bli kveldskosen. Godt en har velfylte kjøkkenskuffer. ;)

Ha en fin fredagskveld ♥


Hahaha, Mannen ble stolt av datanerdkona si når han så hva jeg skulle publisere, for det er jo tross alt han som har vært elektronikkreperatør ;)

19 kommentarer:

 1. Hihi...Dette var kjapt levert må jeg si! Jeg også har tipset noen flere i kveld.. Så nå skal du se at vi.. eller DU gjør vår verden bedre! haha.. jaja...

  Mannen jobber i forsvaret.. så vi bor i ullensaker.. like utenfor Jessheim... Ingen god grunn for å finne klenodier fra Elverum der altså... Men det er en gammel leir i fra tyskertiden.. så mye rart befinner seg rundtom i krokene enda...

  SvarSlett
 2. Her satt jeg og vridde hodet av meg for å få til dette kommantargreiene. Og trodde jeg var helt alene i verden med slikt "duste"problem. Også bare dukker ditt innlegg opp og redder kvelden og humøret:) Takk:)))

  SvarSlett
 3. Jeg har vært plaga med spam i det siste, men har heldigvis den innstillingen du foreslår.

  Endra selv kommentarinnstillingen for en stund sida og har ikke turt å endre tilbake til "innebygget" siden jeg fortsatt har problemer med å kommentere hos mange. Men tusen takk for tips om nettadresse, den varianten har jeg ikke testa.

  Ha en glad helg!

  SvarSlett
 4. Tusen takk- det var virkelig til hjelp !!
  God helg ;)

  SvarSlett
 5. Fint at du gjør dette, veldig godt forklart. :)

  SvarSlett
 6. er det den som er lilla/avart, litt buet flaske? for den har jeg et sted.... ;)

  Takk for tipset :)

  SvarSlett
 7. Juhuuu, så flink du er da;))
  Jeg har ikke hatt problemer med og kommentere hos andre, men har hørt om flere som har hatt problemer med og kommentere hos meg:(

  Nå har jeg gjort om, slik du viste, og nå skal det poppe opp et nytt vindu når man kommenterer hos meg;)) Håper dette funker;)

  Tusen takk!

  Ha en finfin helg;)

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Takk for meget god hjelp...
  og god helg tilbake :)

  SvarSlett
 9. Flott innlegg. Da er kommentarfeltet endret på, og innlegg over 3 uker må godkjennes for kommentarer :)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for flott tips. du har herved besvart ein del spørsmål for meg. Eg endra innstillingane mine med ein gang.

  Takker og ha ei flott helg.

  SvarSlett
 11. Godt innlegg med gode tips, Vibeke;)

  Jeg er plaget med spam, men vil helst slippe å legge på ordbekreftelsen. At man kan velge å moderere på gamle innlegg visste jeg ikke, så det skal jeg gjøre NUH;))

  Takk for tips, Søta;)

  KLEM!

  Kos deg masse med dekdektimen;)

  SvarSlett
 12. Takk for tipset, har prøvd å gjør som du skrev, men vet ikke helt om alt er ok.Men takk:)
  Klems:)

  SvarSlett
 13. Tusen takk for god hjelp:-)
  Ha en alle tiders lørdag!

  SvarSlett
 14. Hei! HAr gjort dette for lenge sida, hedigvis :) Da det var store problem med å få kommentert rundt omkring.. Men merker likevel rundt om i blogglandia at det kan vere problem med å kommentere.. Ein trykker på publiser og så skjer det ikkje noko likevel. Så ein må trykke mange gonger før det vil.. Har du nokon tips for det? Eller er det bare slik som skjer?

  Ha ein flott lørdag!

  Klem

  SvarSlett
 15. tusen takk kjære snille.
  jeg har ikke fått kommentert på lenge..bare logget på og logget på.
  ha en flott helg

  SvarSlett
 16. Ja, dette funker jo supert!
  Nok en gang, takk, takk;))

  Du spurte om bakebollene mine fra GG er i melamine, og jepp, det er de;)

  Ha en fin lørdag!

  Klem Line

  SvarSlett
 17. ELLER! En enklere måte når det gjelder kommentarproblemene...

  Når man gang på gang får opp vinduet at man må logge på igjen.. Der er det haket av for "FORBLI PÅLOGGET". Ta bort denne avhakingen, slik at du IKKE skal forbli pålogget! Da funker det, ulogisk nok! :)

  SvarSlett
 18. Glad to read this blog! Keep it going!

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails