fredag 28. desember 2012

Årets julekort

Et par uker før jul fikk jeg spørsmål om jeg ville teste ut Vistaprints nettside, ved å bestille meg f.eks. julekort. Siden jeg har brukt nfoto.no de siste 5-6 årene var jeg litt skeptisk, spesielt siden man måtte betale ekstra for rask levering. Jeg har vært vant til 2-3 dagers postgang etter bestilling.... ;)

Men jeg tittet på siden deres og fant et kort jeg likte, et som passet veldig godt til bildene vi hadde tatt, og jeg klarte ikke finne/lage et like fint hos nfoto denne gangen. Så jeg takket ja til å prøve....


I tillegg til at det passet fint til bildene våre på forsiden, var det også en flott bakside, med masse plass til tekst (som kan fås i farger, eller i grått uten kostnad), og dette likte jeg veldig godt. :)


Konklusjonen min denne gangen:
Jeg er VELDIG fornøyd med selve kortene, de er fine å se på og av god kvalitet.
MEN jeg er ikke fornøyd med leveringen.... Jeg betalte ca 250,- for rask levering (2-3 dager), siden jeg ville ha de i tid før postens frist for sending - jeg bestilte 10/12, og med UPS kommer kortene fort fra Nederland til Oslo - under et døgn faktisk. Men der stoppet det opp. Fordi jeg bor i Hernes blir det sendt videre med posten derfra, uten at jeg fikk sendingsnummer før jeg ringte UPS og etterlyste pakken, og fra posten fikk jeg heller ingen beskjed om at pakken var ankommet, dette fant jeg ut ved å spore den selv. Fredag 14. kl 15.30 var de ankommet postkontoret i sentrum. Neida, ikke veldig lang tid fra Nederland og hit det, men når man betaler ekstra vil man jo ha det man betaler for. Hadde ikke jeg fulgt med på nettet selv, kunne de strengt tatt ligget på postkontoret fortsatt. :P Så om du ikke bor veldig sentralt ville jeg ikke brukt penger på hurtiglevering.
(Og som nevnt tidligere kommer det selvsagt på moms og toll hvis du kjøper såpass med kort at du kommer over 200,- siden dette produseres i Nederland - misvisende siden det heter Vistaprint.NO. Jeg kom over grensa, selv om ammetåka gjorde at jeg likevel bestilte for få kort i år.... :P)

Vil jeg bruke Vistaprint igjen? Ja, det tror jeg nok, men ikke med hurtiglevering, og kanskje ikke om jeg skal ha mye....


3 kommentarer:

 1. Dette var oppklarende for meg, tusen takk.
  Kom over den siden da jeg skulle bestille...(alt for sent å jeg kan ikke skylde på,ammetåke;) Syns siden så veldig fin ut, men det var vanskelig å skjønne at de faktisk ikke hadde et norsk kontor. Sjekket heldigvis ut det før jeg bestilte, eller ikke bestilte. Det ble hurtigbestilling på Fotoknudsen i år, litt nederlag siden jeg pleier å lage selv, men selv om det ikke var akkurat gratis å bestille ferdig tror jeg det kom på mindre enn å lage selv faktisk. Moralen er....begynne med kort mye før til neste år;)
  Fortsatt god jul til deg og småjentene:)

  Julekalender fra Nina

  SvarSlett
 2. Godt nytt år til deg!

  Nydelig julekort, vakre prinsesser :-)

  Det har vært en glede å følge bloggen din i 2012, gleder meg til å hente mer inspirasjon, se flotte bilder og få tips i 2013!

  Klemmer!

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails