onsdag 15. januar 2014

♦ OppussingsOnsdag ♦

Da prøver vi oss da, en ny start med OppussingsOnsdag. :D

Det blir i første omgang annenhver onsdag, på frionsdagene mine i oddetallsuker.

♦ ♦ ♦

Førstekvinne ut er Kari som har gått fra hvitt til sort. ;)♦ ♦ ♦

Sommeren 2012 spurte jeg May Helen om jeg fikk vise frem en fantastisk oppussing hun hadde utført. En kjedelig bjørkesjenk fra Ikea ble som ny


♦ ♦ ♦


Har du pusset opp noe?
Et rom, et møbel, et plagg....?

Legg igjen en link i Mister Linky under her - med bloggnavnet og HVA du har pusset opp under "navn" (f.eks. "Mammas Hus - sengegavl") OBS! Legg inn linken for før/etter-innlegget, ikke bloggen, ellers er det ikke sikkert jeg vet hva dere vil vise frem! ;)

Har du ikke blogg? 
Ingen unnskyldning... ;) Det er flere som ikke har det. 
Send bilder på mail til vibekeor@gmail.com

Ha en fantastisk onsdag ♥ 


11 kommentarer:

 1. Huhei! Endelig OO :)
  Finfine bidrag, diger skjenken til MayHelen! :D

  SvarSlett
 2. Æ kan bi me me denna vess den ikkje e førr gammel - så har æ i det minste bidradd me nåkka i bloggverden i 2014 :)

  Thaaaaaaanx førr oppussingsonsdag. Trur jammen mæ æ bei inspirert tell å starte på et av mine x antall prosjekta som ligg å venta på mæ....

  Og kommentar på dialekt ser æ nu - beklager :) *skjerpings*

  SvarSlett
 3. så kul den ble i svart, ett helt annerledes uttrykk. husker godt skjenken til May Helen, knalltøff :-)

  SvarSlett
 4. Dette var kjempe gøy :-) Likte veldig godt den siste oppussingen, som var kreativ på flere måter ;-) Kanskje jeg må slenge meg på linken din her. Og tusen takk for hyggelig hilsen hos meg, det settes pris på :) Ønsker deg en flott torsdag. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 5. Så gøy, nå er den strengt tatt gått fra hvit til sort da, og jeg er kjempefornøyd. Skapet er ennå finere i virkeligheten, ser jeg må ta noen bedre bilder av det når jeg engang får nytt kamera. Wow så stlig den skjenker fra Ikea ble da, oppussing på sitt beste.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 6. Ha ha jeg leste det i går eller var det i forgårs, hadde ikke fått med meg du hadde endret det. :) Det står helt riktig nå fra hvitt til sort.

  SvarSlett
 7. Endelig! Har kost meg med innlegget ditt, både skapet og skjenken ble superlekkre. Har lenge vært på utkikk etter et slikt skap, og leter fortsatt....planen var å male det sort og ha det på rommet til 7-åringen når vi ordner til storguttrom.
  Gleder meg allerede til neste oppussings-onsdag! :o)

  SvarSlett
 8. Så gøy å se! Kjempemorsomt å bli inspirert av andres oppussinger på denne måten! Gleder meg veldig til å treffe deg neste helg! ;) ;) Klem, Kikki

  SvarSlett
 9. Så kjekt at du kjører slike innlegg, en fin måte å oppdage nye blogger på dette. Og en fin måte å finne inspirasjon på. Jeg har et lite prosjekt på gang, blir jeg ferdig (ting tar tid;) så skal jeg jammen laste opp her:)

  Jeg er også svak for skjenken til May Helen, så lite som skal til og så blir det så bra:) Skapet til Kari er så fint, jeg var så heldig å få et slikt skap en gang men dessverre hadde det stått så lenge i et fuktig rom at det luktet, og den lukten gikk aldri bort så jeg kunne ikke ha det inne...

  Nattaklem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 10. Så flotte bidrag! Alle fine på hver sin måte:-) Takk for koselige hilsener hos meg, jeg legger meg til som følger hos deg, mye fint på bloggen din! Ha en god ny uke!

  SvarSlett
 11. Hehe, så kult!
  Når eg fyrst leste tittelen på innlegget så trudde eg at dåke hadde oppussing på agendaen kvar onsdag.
  Så tenkte eg, det var jo ein super ide:) Kanskje eg skal innføre det i huset vårt, hehe.

  Men så spennande endringar dei flinke innsendarane har gjort:)
  Hurra for oppussingsonsdag!

  Helsing Marianne

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails