torsdag 12. november 2009

Det var en gang...

Vel, det er vel ikke helt en gang ennå. Men det skal bli!

Min flinke svigerfar og en kamerat av han (hurra for pensjonerte menn!) har i løpet av noen dager satt opp reisverket til det som skal bli vår nye yttergang.

 DSCF4283

Den blir ikke gedigen, men det blir nok plass til både klesskap, kommode, sittebenken og til å ha vogna stående om natta.

Bare det sistnevnte er jo stor lykke, da vi det siste halvannet året har hatt den i det som nå er yttergangen. Joda, man kunne passere. Om man gikk sidelengs og ikke hadde veldig diger mage eller rumpe. ;P Spesielt rumpe, det er ikke så lett å suge inn baken har jeg merket. *fnise*

 DSCF4285

(Her kommer den sorte ytterdøra og et høyt vindu)

Svigerfar er på tidlig i dag igjen (som vanlig) og er nå på gang med å tette taket.

 DSCF4286

Det blir en liten veranda utenfor, med plass til å ha vogn med sovende barn under tak (vi planlegger jo en til, så greit å planlegge soveplass også), og forhåpentligvis en sittebenk.

 DSCF4287

Vi bestilte fem takstoler, planen var nemlig å ha døra på den høyre veggen. Heldigvis har jeg en dyktig svigerfar, så når jeg forandrer mening kan han lage det vi trenger.

*

Til slutt minner jeg om min Give Away, jeg trekker vinner i morgen kveld…

Ha en herlig dag!

Hedda sover litt, så jeg skal fortsette å vaske klær og pakke inn julegaver. ;)7 kommentarer:

 1. Så deilig det skal bli med ny gang da :-) Takk for hyggelig hilsen på bloggen forresten, og takk for inspirerende og fin blogg som jeg liker å følge med på. KLEM

  SvarSlett
 2. Det blir nok deilig med bedre plass! Vi har planer om det samme her i gården også, men det blir nok ikke før til neste år. Lykke til med byggingen :)

  SvarSlett
 3. Høh.. det går vel ikke ann å trekk inn den bittelille rumpa di vel! Makan.. Min derimot :o)

  Så fint det blir! Hvitfargen blir ypperlig ser det ut som.. Flinking! :o)

  SvarSlett
 4. Hei:9
  Så spennedne med ny gang. Gleder meg til selv å gjøre det der på huset vårt. Skulle ønske vi vant i lotto, så økonomien hadde tillat oss å gjøre det samtidig som bytting og ombygging av tak på huset... Ønske ønske!

  Ha en strålende torsdag
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 5. Du får sikkert en fin gang,kjekt med oppbevaringsplass til klær etc.Mange fine bilder på bloggen din:)
  Ha en super dag:)
  klem Lisa Med Den Lilla Tråd

  SvarSlett
 6. For noen arbeidsjern!! Kjempeflott blir det :) Skulle VIRKELIG ønske meg en slik gang som det ser ut som dere får her - jeg har også både rumpe og mageøvelser på vei ut og inn i vintertider! Hahaha:)

  Har ikke fått surret meg til å se på linken du sendte enda, men det skal jeg :)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 7. Oj! Dette blir jo kjempebra! Litt mye styr mens det hele står på, men det er jo så utrolig godt med all den ekstra plassen når det endelig står ferdig og du kan ta det i bruk! :))

  Ha en riktig fin helg!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails