mandag 30. november 2009

Jeg har sett Stjernebarnet!!

Aller først bare et bilde av hvordan det så ut på vei fra barnehagen i dag tidlig... Snøøøøøøø!


 

DSC00078

hun så jeg på Kiwi Mart’n i Elverum…

Stilig!6 kommentarer:

 1. Så utrolig kjekt! Nå har jeg fått meldinger fra "hele" landet, veldig artig dette. Du må sende inn bilder av Hedda i år :)

  SvarSlett
 2. What - er det snø i Elverum? Da tror jeg snart at jeg evakuerer til min fødeby og mine studiedagers hjemby ;). Her helt sør i fylket er det regn, regn og atter regn. Det blir så mye mer desember med SNØ!

  SvarSlett
 3. Så herlig kommentar på bloggen min! Tusen takk!
  Vi har også snø, faktisk kom det første snøfallet allerede i begynnelsen av oktober så det har vært lenge hvitt her. Liker det egentlig godt, det blir så mye mere koselig og lyst ute. Og mye mere renslig da, med 2 aktive barnehagegutter blir ting betraktelig enklere med bare tørking av dresser enn full vask og tørk - hver dag! Det er til å bli tullerusk av! Ha en strålende kveld videre!

  SvarSlett
 4. Tror du skulle gilla min nya tävling! =) Tävling med My first room som säljer interiör och inredning för barnrum, väggord och väggdekor om ett presentkort för 300 kr att handla för i deras söta webbutik! Delta jättegärna! =) KRAM

  SvarSlett
 5. Hei og god morgen. Så utrolig vakkert blått lys i bildet ditt.
  På min melkekartong var det ett annet barn, så jeg får lete videre.
  Nyt adventstiden.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Oj, så mye snø det var hos dere. Skikkelig julestemning. Det øverste englebildet du likte, er også min favoritt :-) Ønsker deg og dine en deilig juletid... nå drar vi snart på ferie. KLEM

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails