søndag 19. desember 2010

4. søndag i adventVi tenner fire lys i kveld
og lar dem brenne ned
for lengsel, glede, håp og fred,
men mest allikevel
for fred på denne lille jord
der menneskene bor.

(Inger Hagerup)Vi var på "Juleavbrekk" i går
- en vennekveld uten jul, midt i julestria.
Det er godt med ferdiglaget innlegg da, med bestemt publiseringsdato. ;)


Håper dere får en fin søndag!7 kommentarer:

 1. Håper formen er på opptur etter gårdagen, og ikke minst gubbens;P

  Kos dere idag!
  SAVNER DEG! Klem.

  SvarSlett
 2. Shot'et faktisk...da skjønner jeg godt at du er litt redusert idag;) Heldigvis drakk jeg akkurat passe selv, forøvrig en merkelig vane jeg har lagt meg til det der....;P

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint du har det:) morsomt og inspirerende å se på bloggen din! God Jul ønskes fra Tina.

  SvarSlett
 4. Hei.NYDELIG.Ønsker deg og dine en riktig God Jul.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Hei:) Ja, ganske uvant med so mykje sno her..;) Ganske so skummelt aa kjora med sommerdekk no. Har ikkje vore so mye sno siden paa 70 tallet her seier dei. Og det er veldig uvant med sno i desember, so kaldt som det er no og at det har vart so lenge som det har. Eg synes no det er kjempekoselig med KVIT jul:)) Men kunne klart meg uten aa maatte ut a kjoyra med bil.. Kjekt du likte Irland, mange fine plasser aa besoke her.. Ha ei superfin jul;) Klem fra Viviann:)

  SvarSlett
 6. Hei Vibeke :)
  Har lagt igjen svar hos meg selv, men det er jo ikke sikkert at du svinger innom der med det første så kopierte svaret over hit også med tanke på svaret om badedrakten :) Håper forøvrig du hadde en fin fest i går.
  #Takk for koselig kommentar:) Ja jeg ble jo rimelig glad og det har fortsatt ikke helt forstått det, tipper det siger inn nårt jeg kommer hjel på torsdag:)
  Badedrakten er kjøpt på min lokale svømmehall. De bestille den for meg fra sverige. Har en katalog her med en nettadressa som du kan sjekke ut. www.aquarapid.se
  Ønsker deg masse lykke til i januar og gleder meg til å høre hvordan du får det der. (hvis du har tenkt å blogge om oppholdet da.)
  Her er vi litt inne i en bobble og det blir nesten litt skummelt å komme ut igjen, men har fått med meg masse god lærdom og faktisk bekreftelse på at jeg gjør en del riktig, så nå gjelder det å overføre det i hverdagen når jeg kommer hjem.

  Juleklem fra nina :)

  SvarSlett
 7. Flott julestemning hos deg. Og som du skrev på bloggen min "Hent deg form og vann". Bak deg en iskrans, lykke til!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails