søndag 6. februar 2011

1856Pappa rydder litt i leiligheten sin, men jeg trodde aldri jeg ville få kisten i hus før han i så fall døde. Jeg har nemlig spurt flere ganger tidligere, og fått en nesten hånlig latter til svar. *ler*


Men nå er den i hus og rommer noen av Heddas leker i stua. Jeg liker nemlig at leker kan fjernes helt fra synsfeltet når barna er i seng om kvelden. Og siden vi egentlig ikke mangler oppbevaring her i huset, er det fint at den i tillegg til å være fin er til nytte. Jeg har også fått gyngestolen som farmor brukte - jeg må bare få den fraktet hit først. ♥

 

Helgen har vært veldig rolig, lurer på om det har vært kroppens måte å holde meg i ro siste helgen før ny jobb, eller om det er omgangssyke på gang, kvalmen jager gjennom kroppen bare jeg reiser meg og f.eks går på badet. (Og nei, jeg er ikke gravid - not even close ;P) Heldigvis har ungene en god lekehelg - de er så vidt innom stua og jeg får virkelig slappet av! Jeg har fått blogget en hel del - både lest og planlagt innlegg for uken som kommer, har sett haugevis av episoder av Home and Away på Youtube (er jo ikke hjemme så jeg får sett det lenger!) og tegnet kjøkken til noen venninner som trenger løsningshjelp. Vinn-vinn for meg - jeg får jo øvd meg på tegneprogrammet! Så lenge en har laptop, får en gjort overraskende masse fra sofaen. ;)

Sol fra skyfri himmel i dag - det blir nytt gjennom vinduer som virkelig trenger en vask. *ler*

Håper dere som leser har en flott dag!!
 (Monica: Gratulerer så masse med dagen! ♥)

10 kommentarer:

 1. Så fin kiste!! Kjekt med slikt man får før man aner det;) Jeg har også noe småtteri jeg sikler på hos mamma, men får det samme svaret som deg hver gang jeg spør;))

  Hold hviledagen hellig, håper du blir i form til ny jobb og ny hverdag i morra;)

  OG tuuuuusen takk;)
  Love you! Smask!

  SvarSlett
 2. Kjempefin kiste!!☺
  Snilt av han å gi deg den no då☺
  M&P har mange gamle fine møbla som min bestefar har laga i kjellaren heime..men mamma er lite begeistra for at eg vil male dei kvite so då står dei heller og støva ned heime! ...håpe det går seg til☺

  Herleg med ei produktiv helg for deg☺

  Nyt søndagen☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Fin kiste. :O) de har en tendens til å gi seg til slutt, disse pappa`ne ;) Bare en maser sånn litt ujavnt.

  Mvh Heidi

  SvarSlett
 4. Hei hei

  Det var en kjempe fin kiste :) Jeg likte også å rydde vekk lekene til barna da de var små, og når du skal først skal ha oppbevaring til lekene så er det jo ekstra flott å ha en så fin ting å putte de i :))

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Det var en flott kiste:)

  Jeg er også glad i få vekk lekene om kvelden.

  W

  SvarSlett
 6. Så deilig med unger som skjønner at man trenger litt hvile;-)

  Kista er nydelig og at den også er til nytte er jo bare herlig! Skjønner godt at kroppen sa i fra at den trengte hvile jeg, du har jo hatt et ganske "tett" program en liten stund nå;-)
  Siste kula med forkjølelse her var ekstra tøff for den hadde med seg kvalme og svimmelhet så man skulle tro man var på en båt i hardt
  vær;-)
  Håper du føler deg bedre snart og at den første dagen i ny jobb blir kjempebra!!

  Ha en herlig dag!
  Klem fra Grete


  Jeg har vel fått det med meg en eller annen gang, men du skulle ikke begynne i full jobb?

  SvarSlett
 7. Så flott den var!! Heldige deg som fek den no:) Herleg å ha ein plass å rydde vekk leikane. Vi har to store korger i stova til leikane til Ariel. Men eg savner eit lokk å gøyme dei bak. For det har ein tendens å "renne" over;)
  Og så artig at eg vann i Give Awayen din!! Eg vart kjempeglad, tusen takk!!!:))) No kjem problemet med å velge bilde;) Skal prøve å bestemme meg ikveld, så skal eg maile deg. Igjen tusen takk for at du trekte meg:)
  Ha ein flott dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 8. Så vakker kiste du har fått! Helt nydelig!

  Lykke til i ny jobb! Jeg har også ny jobb så det er hektiske dager, i alle fall i starten. Det var lurt å planlegge innleggene litt da, det tipset må jeg ta med meg:)

  Ønsker deg en flott søndagskveld!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. For en utrolig flott kiste du har fått i hus - heldige deg :)
  Ha en fin søndagskveld!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 10. Hei Vibeke!

  Du har vunnet en award hos meg, håper du vil ta imot :) Ta isåfall en titt innom det siste innlegget mitt!

  Takk for inspirasjon hos deg og spesielt for oppussingsonsdag og mine bidrag som du har publisert :)

  Klem Tina

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails