søndag 13. februar 2011

Solskinn og velkomstgave

Vi er velsignet med en unge som er glad i å sove, både dag og natt, og i dag sto jeg opp først av alle. Jeg rakk riktignok bare å stå opp før det lyste i babycall'en, men klokka var da 9! ;)

Sammen med oss i stua var det vakkert solskinn fra skyfri himmel , og det lyste flott opp!


Dere har sett denne kommoden en del ganger nå, og kommer sikkert til å se den igjen. Det er et av møblene i huset jeg er mest fornøyd med. Både utseende og bruken. (Selve kommoden synes ikke så godt i dag, men stylingen på er heller ikke ny ;P)

Denne uka har det stått friske blomster der også - for i tillegg til ny plante på pulten min i butikken fikk jeg nemlig en bukett nydelige blomster i velkomstgave!


Jeg skal bli flinkere til å ha friske blomster i hus, jeg blir glad hver gang jeg ser de (i tillegg til at de er fine, er det jo en hyggelig tanke bak disse da!) og jeg har ingen unnskyldning lenger; blomsterbutikken ligger ca 15 skritt fra jobben.

Den første uka i jobb har vært veldig bra, jeg storkoser meg med å gjøre det jeg elsker og jeg er blitt tatt så godt imot!

Nå er sollyset byttet ut med grå himmel og gradene kryper så vidt oppover, mot 20 minus. Og mens far og barn koser seg med sport på TV, skal faktisk mor på trening med ei venninne!! Undrenes tid er virkelig ikke forbi, spesielt med tanke på at det var jeg som foreslo det!!

Ha en flott søndag - og morsdag for dere som feirer det! ♥

8 kommentarer:

 1. Ja det er godt å få stå opp først syns jeg.
  Håper på fine solrike dager fremover nå. Skal bli deilig å få gå ute litt.

  Ha en fin søndag
  Klem

  SvarSlett
 2. Utrolig med barn som sover så lenge om morran....;)
  Ha en fin morsdag!

  SvarSlett
 3. Ha en fin morsdag og søndag,
  med trening - jøss jeg er imponert =)
  Klem fra Laila

  SvarSlett
 4. God kveld Vibeke! Håper du har hatt en fin morsdag, med eller uten feiring!! Jeg har gitt deg en award inne hos meg. Artig hvis du tar utfordringen :)
  Ønsker deg en god uke!
  Klem fra Hedda

  SvarSlett
 5. Vi er også velsignet slik, og det er bare helt herlig!! Litt tungt å dra henne opp om morran i ukedagene, men GULL i helgene;))
  Høres ut som du har hatt en strålende morsdag, og det er GODT å høre at du trives så godt i den nye jobben!

  Flinkisen som tar initiativ til trening;)

  KLEM!!

  SvarSlett
 6. Vi har også barn som liker å sove. Utrolig deilig at dagene ikke begynner midt på natta. Storebror har alltid vært et sovebarn, mens med lillebror går det litt i perioder. Så vi nyter det mens vi kan. :)
  Friske blomster gjør så mye med et rom. Herlig! :)
  Ha en ny fin uke på jobb. Så fin at du trives.
  Klem fra Inger-Lise

  SvarSlett
 7. Barna våre er også glad i å sove. vel og merke ikke så lenge på morgenen. Men de sovner tidlig på kvelden. Og sover hele natten igjennom. Det har de gjort siden de var babyer:)

  Fin kommode:)

  W

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails