søndag 20. februar 2011

Ski, sokker og forkjølelse

Storesøster i huset har fått langrennsski kjøpt på Finn.no og i dag var det tid for å prøve de ut. - 12 og nydelig vær.Lillesøster har også fått brukte ski, og hun ville også bli med ut..... Men kroppen er preget av stygg hoste, masse snørr og lett feber. Det var rimelig urettferdig og det var en 2-åring som var litt lei seg når hun så søster ute....

2-åringen sover nå, og vi lar henne sove over helgens middag hos svigers. I morgen blir en rolig dag hjemme med pappa og mamma hver sin halvpart. ;)

Når kroppen ikke er i form er det godt en har gode sokker på bena, selv om hun er som sin mor og ikke er så glad i å ha de på... ;) Før jul fikk jeg en mail fra Geelmuyden Kiese, hvor de lurte på om vi ville prøve ut Ulvang-sokker til barn. Med Hedda i naturbarnehage var jo dette selvsagt spennende, så vi takket ja, og vi mottok et rosa par med Ulvang Aktiv Jr.


Som dere ser av bildene har vi brukt de en del, jeg liker de kjempegodt, spesielt fordi de er helfrottert. De er veldig gode å bruke på kalde føtter inne :). De er ikke brukt ute i sko, som planen var, da det er antiskli på de og det vil ikke jeg ha i skoene (med antiskli i skoene får ikke føttene rørt ordentlig på seg). Men fordelen med sokkene fra Ulvang er at man kan velge om man vil ha med eller uten antiskli, vi fikk med og fikk dermed ikke prøvd de i sko ute.....


Uansett er vi takknemlig for sokkene vi har fått, jeg velger ofte disse når Hedda skal ha sokker her hjemme! :D

Her er link til sokkene Hedda fikk og hvis du klikker her , ser du de uten antiskli :)Håper alle der ute har en flott søndag!

8 kommentarer:

 1. Deilig skivær. Kos dere masse.
  Kjempe fine de sokkene.. Ha en fin søndag- Klem fra Kine!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! :)

  Ang Mofongo så har jeg ikke lest den enda.
  Men nå gleder jeg meg og forventingene ble store kjenner jeg.. hehe..


  Klem! :)

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder, selv om jeg ser at det er flere som så gjerne vil ut! Slik har det vært her også i det siste, minstejenten som står og slår på vinduene og vil uuuuuut;-)

  God søndag videre!

  SvarSlett
 4. Hei.Nydelige bilder.Riktig god bedring til toåringen.Ikke kjekt å være syk.Håper hun blir bra snart.Håper på en skitur jeg også når jeg kommer på hytta.Ønsker deg en riktig fin Søndagskveld og ny uke.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Så koselig med skitur rundt huset;)
  Men skjønner godt at lillesøster er litt misunnelig, er ikke gøy og være syk... Men er jo litt kos og finne på inne og da;)
  Håper hun blir fort frisk ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Hei. Vi har vært litt lenger oppi dalen i helga. Nydelig på fjellet, men skulle tro jeg hadde antiskli på skia for det var litt trått i sporet. Ja, ja, fikk ekstra trim med all den stakinga da. ☺

  SvarSlett
 7. Stakkars Hedda da.... Skjønner godt at hun ikke likte å være inne idag..
  Ikke så lett å forstå når de er så små, men regner med at hun har kost seg inne med mammaen;) Håper hun blir fort frisk!

  ♥Masse glad i deg også♥

  KLEM!

  SvarSlett
 8. HAr fått klærne, folke stativ ennå. Men det var ingen prisliste med.

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails