mandag 15. august 2011

Ny uke.....

Vi tok skikkelig helgefri vi, fra alt. Kjempedeilig med en helg uten de store planene, vi har kost oss på tivoli et par dager og med byvandring, "lunsjing" og salg, deretter barnevakt og sløving på sofaen før vi fikk venner på besøk. En bytur med god drikke, og en søndag med uforskammet god form og gåtur med naboen gjorde helgen komplett! :)



I dag er det grått vær igjen, og jeg har skikkelig høstfølelse..... En kopp te gjør susen på morgenen, før noen timer på jobb (jeg har egentlig fri, men det er kurs og sykdom på gang...) og så kiropraktor på både Hedda og meg.

Jeg skal få nåler for første gang på over en måned (og det kan jo bli spennende), mens Hedda skal sjekkes litt ang benet, hun går fortsatt litt humpete og klager over vondt i korsryggen og låret. Greit å få sjekket ut litt så det ikke låser seg i bekkenet hennes igjen. Hun er heldig har så gode gener. *ler*


Håper alle som er innom får en fin ukestart!

9 kommentarer:

  1. Høres ut som en fantastisk helg :) Her har det gått i ett med barselbesøk fredag, lørdag og søndag! Nå er hverdagen tilbake, og bare jeg og lillesøster hjemme... Deilig :) ha en fin uke videre!!

    Klem

    SvarSlett
  2. Titter innom og ønsker deg ei flott uke. Her i nord ble det plutselig sommer igjen så vi koser oss masse i sola :)

    Ha ei topp uke ....

    SvarSlett
  3. Ønsker deg en flott uke :) Min SKAL bli flott for jeg jobber de aller siste dagene mine for dette året ;)

    SvarSlett
  4. Tusen takk for fine ord i bloggen min.:)
    Det er deilig med en helg uten planer, å gjøre akkurat det en kommer på der og da, deilig.
    Ha en flott uke.:)

    SvarSlett
  5. For en herlig helg! :)
    Selv har vi også hatt barnevakt og en tur ut på byen.. Er i grunn ganske glad det ikke skjer oftere...for jeg orker virkelig ikke tanken på å ødelegge en hel helg, pga èn fin kveld...HVER helg... Godt vi er ferdige med denslags.. :P

    Håper uken din blir fiiiin :)
    Klem fra
    Kjersti

    SvarSlett
  6. Deilig med en avslappende helg i ny og ne :)
    Lykke til med det ene og det andre :)
    Klæm Guri

    SvarSlett
  7. Hei:) Tusen takk for koselig hilsen:) Jeg ble så glad for den for da fant jeg deg og den fine bloggen din også! Ser vi har veldig lik smak og mye til felles: oppussing, barn og ikke minst alderen;) Blir spennende og følge deg videre.

    Klem, Pernille

    SvarSlett
  8. Ingenting er som en helg uten planer, ikke minst når det ender opp med at man gjør koselige ting sammen og med gode venner ;o)
    Ønsker deg en flott uke!!
    Klem fra meg

    SvarSlett
  9. hei hei!

    Skulle bare svare på kommentar:
    Nei, mangler desverre før-bilde... Glemte såklart å ta bilde, og prøvde å søke på google etter bilde, men fant desverre ikke noen bra bilder! :/

    desverre! :)

    SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails