søndag 18. desember 2011

4. søndag i advent


Vi tenner fire lys i kveld
og lar dem brenne ned
for lengsel, glede, håp og fred,
men mest allikevel
for fred på denne lille jord
der menneskene bor.





Det har vært en fin dag i dag. Sen morgen og god form etter en kjempefin kveld i går, flott vær ute, litt julegodislaging "sammen med" Hedda, julepynting og julemusikk. Og soving på sofaen....




Etter middag ville Hedda legge seg. Uten å se på Barne-TV først, og stille ble det også. Så da satt jeg meg ned i noen minutter. Og sovnet. Klarte ikke å våkne før klokka nærmet seg 20.... Godt det er frimandagen min i morgen, for det er vel ikke fare for at jeg sovner til vanlig tid i kveld. *ler*




Vi fikk mange fine vertskapsgaver i går - bl.a. svibelen til venstre, og den flotte amaryllisen med kongle på. ♥ Det er blitt julete her i dag, det røde har kommet frem, og med snø og solskinn ute kom julestemningen snikende. 3 arbeidsdager igjen, så er det juleferie!


Håper du har hatt en fin helg!



6 kommentarer:

  1. Nydelige bilder.
    Får skikkelig julestemning :)

    Klem fra Jeanette

    SvarSlett
  2. Så bra at det ble en fin kveld i går og en fin dag i dag! Her har også rødt kommet frem i dag. Alle kjøkkenskap og skuffer er ryddet og vasket og kjøkkentak og vegger ble med i samme slengen. DA var det på tide å julepynte kjøkkenet og sååååååååå koselig som det er blitt der nå. Jeg vil bare være der inne nå! ;) Utover uka står stua og resten av huset for tur. Julestemningen kommer siiiiiiiigende! :)

    Klem

    SvarSlett
  3. Fine julebilder. Jeg blir ferdig idag, så det blir godt.

    Ha en fin mandag
    Klem

    SvarSlett
  4. Stemningsfulle og vakre bilder :)

    Ønsker deg en fabelaktig uke, jeg håper du får tid til å kose og nyte. Jeg skal bare jobbe til og med onsdag og da er det friii! JUBI!

    Vi blogges, kjære!
    Klem

    SvarSlett
  5. Fine og stemningsfulle bilder.
    Jeg elsker de sinkhusene dine! Håper det venter noen slike under treet til meg i år... :)

    SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails