mandag 5. desember 2011

Naturligvis

Forrige uke var vi innom svigers en tur, og på vei gjennom kjøkkenet kommenterte jeg den kule ugla svigermor hadde fått. "Synes du den er fin?" var svaret jeg fikk, og tonen antydet at hun ikke synes det..... Og vips var den med til Rørgata. *glise* (Til info: Svigermor hadde ikke fått den i gave, svigerfar hadde funnet den på låven, derfor fikk jeg den!)


Jeg synes den er fin, men likevel ble Mannen og jeg enige om at den er så stygg at den er kul, med sin 70-talls farge, men uansett passer den flott inn som årets trend og de naturlige fargene. Den passer supert på spisestuesjenken vår, og den blir enda finere for hver dag. ♥


Siden jula er på gang har jeg jo flyttet litt rundt på den daglige pynten, men jeg er ikke så flink til å fjerne den. Løsningen ble å flytte trelysene til eikesjenken, og man skal ikke se bort fra at de blir stående her.


De mørke bakerst er lys fra Bohus, det laveste har brent ned, så nå har jeg telys i det, mens det lyse foran er en lysestake med glass oppi. Denne har jeg fått i gave, men mener den kan være fra Kremmerhuset.... ?


Sååååå.....pynteugle sa du? Check! ;)

Nå er det straks senga, fruen er trøtt.... *gjesp*


PS: Har du sett at Fabelaktig-Maia har plukket ut et av mine utallige bidrag på lysfat-utfordringen som en av hennes favoritter...? Slikt setter man stor pris på, tusen takk, Maia ♥

7 kommentarer:

 1. Ugla var jo driiiiiiitkul!! Digger, digger:)
  Så fint det ble på sjenken din, bjørkelysene passet supert der;) Og ja, lyset er fra Kremmerhuset;) Jeg fylte mitt bjørkelys (det med kubbelys i) med betong når det hadde brent ned, og lagde form/plass til stort telys - nå varer det for evig! Hurra!

  Nattinatt snupps;)

  SvarSlett
 2. Kuul ugle! :)
  Og bjørkelysene - digger! :)

  Jeg er også snart på tur i seng! Sov gopdt supersnupps. Og så morsomt med lysfatfavoritt ♥

  Kleeeeeeeem

  SvarSlett
 3. Synes ugla ble veldig kul i de rette omgivelsene, noe du har klart å lage på sjenken din. Gratulere så mye som en av favorittene i utfordringen, har vært inne og gitt deg min stemme.
  Ha ei flott adventsuke!

  SvarSlett
 4. Næmmen...så fin ugle:) Ja jeg synes den var fin jeg :D
  Og passa veldig godt inne ved "trestubbene" dine :)
  Gratulerer som potensiell vinner av lysfatutfordringen:)
  Veldig fint lysfat du bidro med :)

  God natt!

  SvarSlett
 5. Ligner veldig på en 70- tallsugle jeg "berget" fra mammas bod :)) Vist er de fiine!
  -synnøve-

  SvarSlett
 6. Så tøff den ugla var, passet jo helt perfekt inn i stilen med trestubbene :-)
  Anita :-)

  SvarSlett
 7. Jeg syns den var styggfin, men mest kul :)

  Takk for fine ord :)

  Fineste kveld til deg!
  klem

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails