tirsdag 13. desember 2011

Se min kjole!

Hedda har mange kjoler. Sommerkjoler, høstkjoler og julekjoler. Og nå har vi økt beholdningen med to til. Som vi (hun) ikke trengte, men som var så fine at vi (jeg) bare måtte kjøpe...Et fantastisk fint sett i lammeullsblanding fra Dundelina, kjøpt hos Epleskrinet. Jeg er så fornøyd med Epleskrinet - jeg var det allerede ved første møte: Når man tar musepekeren over et plagg vises det hvilke størrelser som er igjen på lager. Noe så genialt! :D (Pila blir ikke med når jeg trykker prinstscreen, men dere ser størrelseoversikten)
I tillegg ytes det veldig god service; jeg bestilte søndag og allerede tirsdag lå en fin pakke i postkassa mi ♥


Utenom Dundelina, selger Vibeke (!) også klær fra bl.a. Ej sikke lej (hvor den andre kjolen er fra), Drappa dot og myCinnamonGirl. Klikk deg innom, og se om kanskje du finner noe...? (Mari Ann.... ;P)


PS: Datteren til Pia har samme kjole, og det var her jeg så den første gangen. ;)

*forhåndspublisert innlegg*

13 kommentarer:

 1. Kjempesøt kjole og vakker jente:)
  Så stor hun har blitt:)

  Ha en fortsatt fin førjulstid:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Kan man få for mange kjoler da? Eller vesker? Eller sko? Jeg tror ikke det går an, jeg;) Kjempefin var den ihvertfall!

  SvarSlett
 3. Heihei;)
  Så FIN kjole og bukse på en FIN jente ♥
  Kan jo ikke få nok kjoler;)

  HA en finfin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Hadde jeg hatt en jente å kjøpe klær til hadde nok heller ikke jeg greid å la være :) Kjempefine klær da. Og jenta er jo bare helt nydelig!

  SvarSlett
 5. Utrolig fine klær på en utrolig søt jente! :)

  SvarSlett
 6. Det settet er kjempefint! Ble særlig overraska over buksa, den er liksom mye finere i virkeligheten enn det man ser av bildet inne i butikken.
  Jenta di er en flott modell!

  SvarSlett
 7. Veldig fine klær på en søt jente:)

  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
 8. Lekker !! Elsker fine klær med ull i...så kan barna både ha fine og praktiske klær på i barnehagen;)

  SvarSlett
 9. supersøt kjole og tights!
  mange flotte nettbutikker der ute, jeg handler mer og mer over nett, og er alltid storfornøyd!

  SvarSlett
 10. Hihi, tenkte du hadde benyttet deg av flash-salget til Dundelina som var forrige helg :) Nå har jeg bestemt meg for at det er nok klær for en stund, og har begynnt å shoppe til meg selv - noe som er overraskende tilfredsstillende. Hadde merkelig nok glemt det!

  SvarSlett
 11. Det var en nydelig jente med en kjempefin kjole!! Liker veldig godt å bruke ull på barna hele vinteren og denne var bare lekker:-) Takk for godt tips om nettbutikk - skal sjekkes ut!

  Ha en fin postluciakveld;-) Klem fra Karlotte

  SvarSlett
 12. Elsker Dundelina og datteren din var utrolig fin i klærne!!! Fin blogg du har foresten!! God jul til deg og dine... PS legger meg til som følger hvis det er greit?

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails