mandag 6. august 2012

Hvilken Kelly Moore skal jeg velge? (Hjeeeelp!)

Jeg har endelig planer om å bli medlem av Kelly Moore-familien, etter å ha ønsket meg en veske fra henne leeeeenge. Men så er det valget da..... HVILKEN veske passer meg/mitt bruk best? Det er her jeg trenger deres hjelp og innspill.

Alle bilder i innlegget er fra Kellymoorebag.com


Jeg vil ha en veske som gjør at jeg slipper stelleveske + foto, eller å måtte bruke stelleveska som fotobag. Det viktigste i den vanlige veska min får jeg plass til i stelleveska, men den er jo veldig typisk stelleveske da. ;P I tillegg vil jeg ikke at den skal bli for stor når vi ikke trenger å ha med bleier o.l. lenger. ;) Med andre ord; Jeg vil ha en veske hvor jeg får med meg alt jeg trenger - foto, veskefyll og babyting, men som ikke blir for stor om jeg ikke skal ha med alt......

Jeg har allerede spurt et par som har, og jeg har googlet for å lese om andres erfaringer. Men jeg klarer likevel ikke bli enig med meg selv. Det er mye penger, og jeg er redd for å angre på valget.


Den aller første forelskelsen var i LIBBY. Og jeg digger den fortsatt.

 I grå eller lilla. (Jadda, typisk vekt, klarer ikke bestemme meg for farge heller ;P) 

Den er stor og har god plass, men er den for stor...??


Blir den for stor til å bruke til noe annet enn kun fotobag til mye utstyr/reisebag? Passer den best til de som jobber som fotograf og har mye utstyr, eller som reisebag for oss hobbyfotografer? Jeg skjønner at den blir tyngre etter hvor mye man har i, og jeg har ikke verdens beste armer og skuldre.... Noen mente den var for stor som stellebag også, er det noen som har andre meninger....? Libby er sinnsykt fin, men det er litt i overkant av hva jeg kunne tenke meg for kun en reisebag. ;)Den andre veska jeg liker er 2 SUES. :) Den ser nettere og lettere ut..... Og har fortsatt mye plass.

Men så er det fargen. Jeg er ikke like forelsket i utseendet på denne, og jeg faller ikke så veldig for noen av fargene sånn engentlig..... :/ Under er indigo, mustard og grey - jeg er jo glad i blått, og grått er jo sikkert (men denne var litt gråbrunlig?), og den gule er ganske kul, selv om jeg ikke liker gult.... ;P
Skulle ønske den fantes i teal..... ♥ (B-HOBO er egentlig ikke et alternativ, jeg er ikke fan av "vingene" og synes ikke den virker større enn de veskene jeg allerede har. Som sagt, dette er ikke lett. ;P)

Så, er det noen der ute med erfaringer de vil dele? Har du en veske fra Kelly Moore? Hvilken? Positivt/negativt om den....?

Jeg blir veldig takknemlig for råd og veiledning ♥
PS: Med så mange kval, er det en mulighet for at jeg sparer pengene mine *ler* Men det er jo greit å høre andres meninger før jeg tar en endelig avgjørelse....

15 kommentarer:

 1. Jeg fikk B-hobo av guttene mine :)
  Men skulle vist kikket litt mer før jeg bestemte meg..
  Den funker jo som gull, og jeg elsker den.. MEN når jeg har med med kamera og to objektiv, + et skifte til junior, et par bleier og våtservietter -ja da er det fult! :/
  Hadde gjort seg med litt mer plass, ja :)

  SvarSlett
 2. Hva med å heller bestille her: http://www.jototes.com/

  Jeg gjorde det og er kanonfornøyd med min Rose-Pewter. Lurer på å bestille meg en Gracie i tillegg ;)
  Og du, kamerautstyr er jo tollfritt så det trenger du ikke å tenke på...

  Fint med enda flere valg eller hva?

  KLEM

  SvarSlett
 3. Og forresten: Den fotoveska jeg bestilte er for lita til kamera pluss en del babygreier, det er derfor jeg vurderer å kjøpe Gracie. Ikke fordi jeg har babygreier med fortsatt, men bruker å ha med noen biler, våtservietter, juicepakker og kanskje noe frukt osv når vi drar på tur og da er den litt for lita. Så da bruker jeg heller å dra med meg denne: http://www.lilleprinsen.no/product/453700/SKIP-HOP_Duo-Double-Deluxe.html
  Ikke superfin, men helt genial stelleveske. Lommer til bleier, våtservietter, flasker (hvis man trenger det da) og med stellematte. Bare et tips om du vurderer ei rein stelleveske. ;) Dyr, men kjempepraktisk.

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg har en LIBBY - og elsker den !! Men - den er stor og fyller du den m tunge ting blir den tung. Jeg bruker den daglig som jobbveske og har med lap-top (plass til stor lap-top)notatbøker ++ MEGET praktisk veske m mange ulike måter å dele av i ulike rom. Så nå har jeg et rom til nøkler/pengebo, et rom til håndkrem, hårspray, lipgloss, paracet, drops, pinsett etc etc, et rom til notatbøker/kalender, et rom til stor lap-top. Egen lomme som passer til I-pad. Og så kan jeg dele av alt etter behov. Tror jeg ville gått for denne ift ditt behov... Om du går inn på hjemmesidene har de faktisk videoer hvor de viser hvordan veskene kan brukes / pakkes.
  Lykke til m valget - ikke lett.Tror jeg holdt på i 3 mnd før jeg fikk bestilt.

  SvarSlett
 5. Jeg har Libby i grå. Den er stor og rommer kamera, to objektiver, blitz og klær og utstyr til minsten. Den er fin på tur, men den er stor, så jeg ønsker meg en lite intellekt.. Mye vil ha mer...

  SvarSlett
 6. Jeg syns veske nr 1 var for stor og ikke "brukervennlig". Da ville jeg heller gått for nr 2. Nr 1 er jo nesten en weekend bag.
  Også syns jeg den gråaktige fargen var finest.

  SvarSlett
 7. Ah.. De veskene er så fine! Lykke til med valgets kval ;-) Klem!

  SvarSlett
 8. Jeg har Libby. Fikk den til bursdagen min i fjor, og ja den er litt stor, så den passer ikke å dra med seg overalt.. men jeg DIGGER den. Så den er mye brukt og utrolig romslig. Liker forresten best å bruke den lange stroppen som følger med og ikke de to mindre håndtakene. De passer liksom ikke til mine armer/skuldre, synes de er for stive eller noe - men den lange "stroppen" er perfekt for meg! :)
  Min nyeste forelskelse er 2 Sues (også fra Kelly Moore) Me love - bra det ikke er lenge til burdagen min. hihi..
  Lykke til med valget. Du blir nok fornøyd uansett for de er superfine alle sammen! :)

  SvarSlett
 9. Hei

  syns 2 sues i grå er kjempelekker
  Fargen blir man ikke lei:-)

  Men alle er jo selvfølgelig fine

  SvarSlett
 10. Jeg syns helt klart 2 Sues i grå! Den var super fin! Den andre var også fin, men den ser stor ut... Hva med den som heter JuJu? Noe ala Libby, men ser mindre ut..

  Ikke lett å velge, det skjønner jeg, men tenk på kroppen ;-)

  Belli <3

  SvarSlett
 11. Jeg kjøpte ei grå Libby i fjor. Flott veske, men den er litt tung når jeg skal ha ei ekstra linse + blitz + ipad oppi (samt det andre man gjerne drar på). Jeg sliter med vond nakke, skuldre og armer, så da er ikke den veska noen god løsning. For et par uker siden bestilte jeg derfor ei B-Hoboveske. Den passer nok bedre til mitt bruk, pga vekta og at den er nettere.

  Jeg vurderer å selge min Libby, den er ett år og pent brukt. Si fra hvis du ønsker å kjøpe den.
  Hilsen Hanne Magna

  SvarSlett
 12. Det var fine, snedige vesker! De kunne jeg tenkt meg også.. Den nederste typen likte jeg. Den 2 SUES eller hva det er. I grå/brun farge. Snedig med de lommene inni! :)

  SvarSlett
 13. Jeg har Posey - fin, men altfor liten ;)

  SvarSlett
 14. Hei Vibeke!

  Jeg har en Libby lavendel, elsker både størrelsen og fargen! :O)
  Lavendel fargen er som en lys lilla syrrin, og er en av høstens farger! HELT Nydelig! :O)
  Jeg bruker den til foto, pc, strikketøy, stelleutstyr++++ Praktisk med små lommer så man finner igjen ting, og man kan jo dele inn rommene selv, ettersom hva man ønsker og hvilket bruk man har behov for! Det er jo ikke slik at den må fylles helt opp, hvis man vet at man skal bære lenge på den heller... :O)
  Utrolig godt og få plass til absolutt alt, og slippe poser itillegg... ;O)

  Lykke til hos jordmor i dag, bra at formen din er blitt bedre! :O)

  Hilsen Fast leser

  SvarSlett
 15. Modellen demmes på bildet, er forresten smal... :O)
  Jeg synes ikke den er så stor, det eneste er at den kanskje er litt "stiv", men det synes jeg er veldig praktisk, da den står selv og blir veldig lett å finne ting i! :O)
  Slipper å holde en hånd på baby og veive rundt med den andre hånda i/etter ei "lealaus tøyfille"... :O)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails