fredag 17. august 2012

Knallrødt

Jeg har alltid vært glad i røde klær til Hedda, og det har ikke endret seg de siste 4 årene. Lillesøster arver en del rødt, men også hun får helt nytt.... Denne gangen fra Polarn O. Pyret.

Jeg har lenge likt klærne deres, jeg har likt de tradisjonelle plaggene deres, de med knallfarger og hvite striper. Men det er ingen butikk her i nærheten, så da har det blitt med "likingen". Til nå.... For nå har de åpnet nettbutikk, og heldige meg ble spurt om jeg ville teste den ut.

Seffern! Man er da glad i shopping og aller helst i nettbutikker. Og selv om vi ikke har post i butikk i Hernes lenger er det veldig lettvint å få pakkene hjem. ;) Jeg bestilte plaggene på mandag, ca kl 15. Og onsdag morgen tikket det inn hente-sms. Superrask levering - I like!
Lillesøster har fått en bitteliten body og en like liten bukse. I knall rødt. Så kult! Og siden det er så kult, måtte Hedda få en genser også. ;)

Denne uken er det forresten fri frakt, og det er fortsatt salg - så det kan være litt å spare om du tar turen innom. ;)


Se hva Christine og Kjersti har skrevet om sine fine kjøp. Bare vær obs på at du kan få lyst til å handle mer. Det fikk nemlig jeg. :P

Enjoy! ;)PS: Dette innlegget er halvveis sponset og halvveis selvbetalt. ;)
PS2: Jeg har også fått tilbud om å sjekke ut Groupon og deres dealer. Forteller mer om det senere!

4 kommentarer:

 1. Polarn ♥
  Jeg handlet som en gal på alle Polarne jeg kom over da jeg var i Stockholm for fire år siden. Det var salg overalt og jeg hamstret i alle størrelser ;)

  SvarSlett
 2. Kan ikke forstå at (selvtitulerte) nettshopper nr 1 ikke har fått tilbud om å teste butikken ;) får visst blogge mer :)

  SvarSlett
 3. Du hadde jaggu meg fått deg noe fine favoritter du også ja!
  Jeg er i grunn ikke så veldig glad i rødt.. og vesla mi har til nå hatt veldig få røde plagg.. Mest av alt kanskje fordi det er så tungvint med vask.. Må helst vaskes for seg selv liksom...
  Men jammen er de fine og da!
  Rødt med hvite striper... vilhavilhavilhaaa...hehe
  Neste gang kanskje :)

  God helg til deg og dine!
  Klem fra
  Kjersti

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails