onsdag 29. august 2012

Nedtelling: 100 dager igjen

Et svangerskap er langt, spesielt om man bruker mesteparten av tiden på å være syk. Noen av oss blir faktisk syke av å være gravide, selv om "graviditet ikke er en sykdom" som det så ofte sies. (Jeg skal fortelle litt om hyperemesis når jeg blir litt bedre og orker å "gå gjennom det" igjen)
Så da er det en milepæl at det kun er 100 dager igjen, nesten to tredjedeler er unnagjort. :)
Det forberedes i det Nordhagenske hjem. Siden det skjuler seg en lillesøster i magen har vi jo det meste etter Hedda. Men siden de er født på hver sin årstid - og fordi jeg har lyst - har det blitt litt shopping likevel. Lillesøster fortjener jo uansett noe nytt hun også. ;)
Pakken fra Epleskrinet inneholdt mye fra et av mine nye favorittmerker Holly's. Vi erfarte sist at det var supert med omslagsbodyer når de er små, og stoffet er nydelig, både å se og ta på. ♥
Da Hedda ble født gikk det mye i lyyyyseråååsa, og det skal vi jo fortsatt bruke. Jeg ser at det jeg har handlet til lillesøster har mørkere farger, gammelrosa og lilla, er kanskje bittelitt lei det lyserosa? *ler*
I morgen er det 99 dager til termin, tosifret. Det kommer seg. ;)

Håper du har en fin dag!

8 kommentarer:

 1. Nydelig tøy:) Og ja, lillesøster må jo ha litt nytt hun og;) Skjønner godt hva du mener med svangerskapskvalmen. Fikk samme diagnose. Roet seg litt utover, men var kvalm i 7 måneder. Det tar på en del det. Jeg slapp innleggelse da, så du har nok hatt det verre enn meg. Men merker at det holder nå. Kroppen har ikke godt av fler barn:) Lykke til resten av svangerskapet:)

  SvarSlett
 2. Uff, stakkar deg. Jeg også hadde hypermessis grevidarium med begge ungene. Jeg var altså så syk, og gikk ned i vekt. Var en pyton tid. Var syk i 6-7 mnd. Klarte ikke lukter, mat eller noe. Koking av mat i huset var uaktuelt og likesp å gå på butikk. Dette pga alle luktene som gjorde meg værre.
  For min del klarer jeg ikke flere svangerskap. Nok er nok. Masse lykke til i ditt svangerskap :) Klem

  SvarSlett
 3. Hollys er en favoritt her også, har det merket både til babyen og mellomste søster.
  I mitt siste svangerskap var jeg så utrolig dårlig, så ja syk kan en absolutt bli. I ettertid har jeg slitt så med bekkenløsning, så det er litt nedtur at ikke alle plagene forsvant med magen.
  Ønsker deg lykke til med de neste 100 dagene

  Klem

  SvarSlett
 4. Så deilig å ha kommet skikkelig i gang med nedtellingen. High five for 100 dager igjen!

  Nydelige farger på fineste babytøyet. Og det er klart at lille i magen må ha noe nytt :) Det fins alltid en grunn til et nykjøp.

  Håper på gode dager for deg videre :)

  Klem Tina

  SvarSlett
 5. Gratulerer med milepælen 100 dager igjen :D
  Huff misunner deg ikke de plagene der altså! Håper resten av svangerskapet blir lettere:)

  Nydelig tøy :D

  SvarSlett
 6. Langt på vei, lykke til med innspurten :)
  Og så nydelige små klær .... flott med gammelrosa

  Klem

  SvarSlett
 7. Holly´s har jo så mye fint. Fantastisk kvalitet også ;-) God bedring :-)

  SvarSlett
 8. Så enig , så ening. Det er superstas å handle til nok en liten;) Det er tredjemann her, og jeg er lite tussete hver gang. De er jo så skjønne disse små babyklærne. Jeg får også en jente til, født på motsatt årstid..fin unnskyldning til å shoppe ;) Er i uke 41 nå- har iallefall aldri vært nærmere...

  Lykke til videre i sv.skapet- håper kvalmen gir seg etterhvert!!!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails