tirsdag 9. oktober 2012

Pimpet stellebord

På søndag kom stellebordet på plass på badet. Det er fortsatt god tid igjen, men frem til søndag sto det midt på gulvet i kjellerstua og på badet sto to kasser med ting det skulle fylles med. Da var det like greit å få det på plass.
Sist hadde vi ikke stellebord, da det egentlig ikke er plass på badet - vi brukte benken ved siden av vasken, men det var ikke ideelt pga høyden. Denne gangen ble jeg inspirert av Manuela til å pimpe det billigste stellebordet fra Ikea.... Vår pimping er helt annerledes enn Manuela sin, rett og slett fordi badene våre er helt ulike. Men hun satt i gang tankevirksomheten hos fru Nordhagen, med sitt innlegg. :)

Min jobb var å montere og å kappe av bena. Ja, du leste riktig - kappe av bena! ;P Det er jo helt logisk siden benken på badet ble for lav....
Deretter har svigerfar laget en skuff for meg, for å få utnyttet rommet mellom hylle og stelleflate, og Mannen har malt det lysegrått. Materialer til skuff og maling er restemateriale, så selve kostnaden ble ikke mer enn hva stellebordet kostet (198,-).

På badet har vi en sittebenk, som er laget for å ha sjakt til skittentøyet. Denne sjakten har vi nå forsaket for en stund - trappa ned til vaskerommet er rett utenfor baderomsdøra, og jeg hiver like mye rett ned der som i sjakten uansett. *ler*

Og med stellebord uten ben oppå denne benken = Perfekt høyde for Mannen og meg!
Vi liker best å stå ved kortenden og "jobbe", så her blir bleier, kompresser og olje lett tilgjengelig. Skuffen er  (pr nå) til "gulpekluter", diverse vareprøver, pakker med våtservietter og lageret med kompresser.
 
 
Jeg er veldig fornøyd, og gleder meg masse til å bruke plassen, til stell og kos. ♥ (Akkurat nå er alt dekket til, slik at det ille blir støvete mens vi venter på lillesøster, men jeg måtte jo vise dere)

I dag skal jeg en tur til kiropraktoren, trykke litt på de gode punktene rundt bekkenet, og så blir det innkjøp av ny fryser. Vi fryste av den vi har forrige uke, og nå vil den ikke bli kald igjen. :/ Takk og farvel... Godt det ikke var så mye oppi den. ;P

Ha en fin tirsdag!


12 kommentarer:

 1. Så fin og så smart, både med tanke på utnyttelse av plassen og skuffen under. Da er du klar da :))
  Klem <3

  SvarSlett
 2. Så smart:) Passet jo perfekt, skulle tro den var bygget til plassen!

  Ha en fin dag videre!
  Klem:))

  SvarSlett
 3. Ble jo helt genialt og satte mange tanker i sving hos meg også som trenger et stellebord med oppbevaring til gutten kommer (har termin 25 des)

  SvarSlett
 4. Så flink du e!
  Syns da blei knallbra eg :)

  SvarSlett
 5. Så fint det ble. Og ikke minst.. myyyye mer praktisk ;-)
  Ha en fin uke :-)
  Klem
  Susanne

  SvarSlett
 6. Så gode ideer du kommer med! Ble kjempefint :)
  Ha en fin kveld!
  Ingrid

  SvarSlett
 7. Så fint et stellebord. Flink du er!
  Tenker du gleder deg til snuppa kommer!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 8. Så fint et stellebord. Flink du er!
  Tenker du gleder deg til snuppa kommer!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 9. Både praktisk, økonomisk og fint. :-D Godt jobba.

  SvarSlett
 10. Både praktisk, økonomisk og fint. :-D Godt jobba.

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails