søndag 10. mai 2009

En interiørbutikk…

lørdagsturen vår til sentrum, måtte jeg som vanlig innom min favorittbutikk her i Elverum, og det endte med at mann og barn, som jeg sendte i forveien for å kjøpe lørdagsgodis, kom tilbake for å hente meg…. ;)

Denne gangen var det ikke fordi jeg handlet så mye; på lørdag gikk jeg ut uten å ha brukt ei krone. Jeg har en bitteliten kjøpestopp, nå skal jeg bare kjøpe om jeg trenger, ikke fordi jeg har lyst på… Selv om vi får stort hus, er det begrenset plass her også….

DSCF9754

Grunnen til at det tok tid var rett og slett at jeg ble stående å prate med en av eierene.

Hun hadde lest om meg i BoligPluss og vi ble pratende om butikk, interiør og blogging.

Jeg måtte jo si at jeg alltid finner noe hos dem, selv om det sto i reportasjen at jeg handlet på nett fordi det ikke var "interiørdill" å finne i lille Elverum.

Det riktige er jo at jeg finner rimelige ting på nett, og som innehaveren av denne butikken sa "Når du sitter på nett kan du jo plutselig finne noe du har lett etter, men som du ikke helt visste hvordan skulle være før du fant det".

ghdgn

I tillegg måtte hun jo innrømme at elverumsingene er litt tregere enn resten av landet; det går ikke mye i hvitt… Ennå. Og det er jo det jeg vil ha!

Men det er sjelden jeg ikke er innom Skyttelen når jeg er i sentrum, og det er her min fascinasjon for Green Gate ble født.

DSCF8913

(Takk for den!)

Damene har nettopp startet å blogge (jeg måtte nevne det, for hun mente siden deres ikke var så fjong - men det kommer etterhvert som man har tid til å sette seg med det!) - og her kan dere se siden deres!

Damen jeg pratet med har også denne bloggen.

Selv om jeg er permittert for tiden og på jakt etter jobb, er jeg (nesten) glad jeg ikke jobber her, da hadde jeg antagelig ikke fått med meg lønning hjem. *ler*

(Jeanette, jeg kan godt jobbe 50% altså *ler*)

Så om det er noen i nærheten av Elverum som leser her; ta dere en tur!!!

Vibeke…

(Alle bilder er av ting kjøpt på Skyttelen)

4 kommentarer:

 1. Hei:O).
  Det var hyggelig skrevet ;O).
  Som du skjønner så driv jeg og
  øver meg på blogging , nå også ;O)
  Har vært borte hele dagen , sjekker
  bloggen det første jeg gjør da jeg går inn.
  Får jo litt dilla da ...

  SvarSlett
 2. Så koselig innlegg, en aldri så liten hyllest ;) Bor ikke særlig i nærheten, men er innimellom på besøk i Løten. Kanskje vi skal svinge innomm Elverum neste gang og ta en kikk ;)

  SvarSlett
 3. Veldig mye flott på Skyttelen ja. :) Og så flott at de har fått seg blogg! :)

  SvarSlett
 4. Ja, der fikk du gitt Elverum et lite løft.....;) Takker for det. Borte bra, men hjemme best vet du :) Veldig koselig blogg du har her. Mange fine bilder og morsomme tekster å lese....vi forsetter å følge med...

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails