søndag 3. januar 2010

Fra mobil: juletreet...


...takker for nå. Praktisk m juletre i tre deler! Huset er nå fritt for rødt igjen. Og nyvasket. Hva en rekker når ungene er på overnattingsbesøk. ;-)

9 kommentarer:

 1. Hei :)

  Ja de e praktisk med slik juletre.. de he også vi. Ja godt å få rydda ut julen, men for vår sin del så skal den få stå noen dager til, selv om jeg begynne å bli lei ( spørs hvor mange dager da hehe )

  Ha en fortsatt fin dag:)

  SvarSlett
 2. Her er også julen ryddet ut-har kun gardinene igjen!! Deilig!! Nå skal alt ryddes og vaskes så det er klart for en ny uke i morgen!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Hei, hei.
  Ja, i dag ryddes julen ut hos oss også. Og på samme vis som hos deg, så puttes juletreet ned i en eske. Deilig å kunne ta av juletrepynten uten at det drysser noe helt grusomt :-)

  Ha en fortsatt fin søndag!
  Hilsen JK

  SvarSlett
 4. Praktisk med eit slikt juletre ja :) So lenge vi er allergi frie vert det nok ekte hos oss :)
  Jula vert ikkje rydda ut før 20 dag jul hos meg, ein tradisjon det verkar som færre og færre praktiserar. Men eg syns det er for tidleg rydde den ut no, føler eg nett har fått den i hus :) Men er alltid like deileg når 13 januar kjem og huset vert litt meir vårleg :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 5. Ja ikke sant, det er deilig??? Mitt ligger på samme måten. Godt å få bort alt det røde. Nå skal det få hvile på loftet til neste jul.
  Jeg har fått frem litt hvitt, og det var befriende deilig.
  Ønsker deg en topp søndagskveld.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Deilig å være opplagt for da går det så det suser...;)
  Her er det pinnekjøtt til middag og det lukter himmelsk godt.Julen er nesten ute(alt ligger klart nede til å bæres ut i garasjen i et rom der!)
  Trivelig søndag til deg;)
  Klem C

  SvarSlett
 7. Vi har et i tre deler vi også hi hi. Men vårt står fortsatt oppe og skal det i noen få dager til. Guttungen på 4 vil ikke at vi skal pakke bort jula ennå.... Håper dere har hatt en fin og lang nyttårshelg! klem Vibeke

  SvarSlett
 8. Ja du de juletrærne der er egentlig geniale. Vi har hat et slikt oppe noen år. I år (og i fjor) har vi dog hatt ekte tre. Nå står det på altanen. Mener det stod på altanen til langt ut på nyåret...erh...kremt....VÅREN ifjor. Skandale....ha ha ha....trøsten er at naboene ikke er et hakk bedre :-)
  Vurderer å investere i et skikkelig "fake'a" tre....sånn som kjøpesentre/hoteller etc har. Vi får se....akkurat nå er jeg bare glad jula er ute.....vil ha VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!
  Salg er ikke farlig.....ha ha ha.....du er flink om du klarer å ikke kjøpe noe - da blir jeg mektig imponert! :-)

  Sjalabais :-)

  W

  SvarSlett
 9. Plasttre er virkelig tingen! Jeg forguder vårt og er meg selv evig takknemlig for at jeg endelig ga meg på det å ha "levende" tre :) Det kommer aldri mer noe annet enn plasttre innenfor våre dører iallefall!

  Ha en fiiiin kveld :)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails