lørdag 16. januar 2010

Vakkert....

I går formiddag da jeg satt ved spisebordet i stua og så ut, var dette utsikten min:
Det var så hvitt ute, at jeg måtte ta litt bilder fra verandadøraOg det er faktisk ikke snø på trær og stillasje, det er frost....


Nå er det fortsatt mørkt ute, her ejg sitter med min kopp te, mens Hedda ser på Playhouse… Morgenstemning ;)VinterNorge er vakkert!

Håper dere får en herlig dag!10 kommentarer:

 1. DA ble saken en helt annen og jeg hadde også malt skapet;)Finn er topp!!
  Det er så flott om dagen..vinter har absolutt sin sjarm!Nydelig utsikt over flotte trær hos deg..jeg eeeelsker trær (bare jeg ikke føler meg kvalt av mengden)
  Vi skal gå på ski i dag. Temperaturen er også så bra at det går ann å sitte ned med niste, kvikk-lunsj og kakao..endelig;)
  Kos dere med søte barn på turning og helga!
  Klem

  SvarSlett
 2. he he god helg du og......fine bilder

  SvarSlett
 3. Skikkelig herlige bilder! Og spesielt det øverste!!! Eventyrskog!!!

  Ha en fin helg.
  Hilsen Liv ;O)

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder! Man må nyte slike øyeblikk som dette. Hvor det er godt og varmt inne, en god kopp te, prinsessa i bakgrunnen og bare kjenne hvor godt man har det :)

  Ha en kjempe fin helg!
  klem

  SvarSlett
 5. Hva er vel vakrere enn slike vinterdager hvor det ikke er mer kulde enn at det er greit og naturen får sin egen silkekjole på!
  Jeg hater kulda, men elsker slike dager som vi har nå.
  Vi har det slik sør i fylket også=)
  Klem fra Grete

  SvarSlett
 6. Hei
  Har noe til deg på bloggen min
  Klem LC

  SvarSlett
 7. Så kjempeflotte bilder! :) Trur ikkje eg har vert innom deg før, men har vertfall lagt meg til som følger, for å følge deg videre :) Ønsker deg ei herlig helg! :) Godklem

  SvarSlett
 8. Fantastiske bilder! Du har virkelig klart å forevige vinteren på sitt vakreste! Og jeg må virkelig si at jeg misunner deg utsikten, vi ser rett i naboens røde hus, vi *hihi*

  Så gøy at du ville ta utfordringen min, jeg er kjempespent på hva du kommer til skrive om :-) Gleder meg også til å se resten av kjøkkenet ditt, det var jo helt nydelig!

  Er det noen trøst i at jeg heller ikke trenger NOE på Kremmerhuset? Men når det er salg...ja, da klarer jeg ikke holde meg unna :-)

  Og jeg er også enig i at du skal male møblene hvite, så heldig du er som har disse skattene. Jeg kjente faktisk igjen det ene skapet. Mine besteforeldre hadde akkurat det samme i kjellerstuen sin. Lurer på hvor det skapet er nå :-)

  SvarSlett
 9. Vakkert.
  Er bare innom for å tipse om at Lista skapet fra Skeidar som du ønsker deg er på salg nå (hvis du ikke har fått det med deg.) Så det i butikken her og det er jo halv pris - var nydelig:)
  Ha ei god helg! KLem fra Elisabeth!

  SvarSlett
 10. Så utrolig vakkert!!! Heldige dere er som har snø..her er den ingenting - bare mørkt og trist. Men håper i det lengste ;) Lofoten er håpløs!! Snø-slaps-frost..slik går vinteren :/ Men nå går det mot sommer:JIPPIIII ;)

  Ha en super fredag!!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails