torsdag 5. mai 2011

2-0

Det ble 2-0 gitt. Til meg. Dødaren, eføydødaren. Eføyen hadde fått nye skudd og så såååå fin ut. Plutselig ble den slapp, og det hjalp ikke med vann. Bye bye..... Mon tro om jeg skal gi meg nå? (Kan jeg aldri tenke meg! ;P)

Med en ny vase/potte som da mistet blomsten sin, måtte jeg finne på noe nytt. Og det kjappeste og billigste var å herme etter alle de som pyntet påsketre. Her ble det kvistbukett!


Jeg er faktisk veldig fornøyd med dette, og her er det ingen pollenallergi, så kvistene har fått stått siden påskeuka. I like! (Ja, Monica, sånne ting kan man erte for!)

Grunnen til at de hvite lysene ikke ble tent var at jeg ikke ville starte kvistbrann... ;) Jeg drepte jo den ene amaryllisen i jula på den måten faktisk... *flire* Kunne virkelig ikke skjønne hvorfor det luktet så rart i stua...... Blomsten var helt sort faktisk!!


Helt til sist vil jeg takke for alle fine kommentarer den siste tiden. Jeg har vært elendig på å svare, men skal prøve å få gjort noe med det i helga. Kroppen venner seg til full jobb, hjernen er ikke alltid like ivrig på kveldstid, og jeg har helt ærlig prioritert å skrive innlegg. ;) Og nå har jeg klart å strekke en muskel i nakke/skulder (den siden jeg sjelden har vondt i selvsagt) og har levd på smertestillende den siste uka. Enda mindre oksygen til hjernen med andre ord.... *ler*
Snart like fin (sitat: skrøplige pappa'n min ♥) igjen!

Håper du har en fin torsdag !!*forhåndspublisert innlegg*

11 kommentarer:

 1. Kjempefint med kvister!!! Nå har jeg akkurat funnet ut at det er mulig å kjøpe både kirsebærkvister og ikke minst ferskenkvister, så jeg er lykkelig! :) ha en god dag!

  SvarSlett
 2. Jeg leeeeeer høyt...;))Skjønn er du;)
  Klem til deg

  SvarSlett
 3. Hehe, vi kan starte firma sammen: "Plantemorder-jentene". Med motto "lever det, så tar vi livet av det".

  SvarSlett
 4. Nettopp tatt livet av en Eføy jeg og. Den har levd ett par år, men nå viser det seg at den har trekt inn årene. Det ble nok litt lite vann mot slutten...hehe.

  Heldig du som kan pynte med kvister. Riktig så fint ble det. Men pollenallergi i huset blir det garantert ikke så mye som en kvist.

  Ha en super kveld :)

  SvarSlett
 5. Haha!! Helt greit å erte meg for kvistfadesen, det var jo rimelig utgjort av meg;))

  Her er også hodet tomt om dagen, håper skulder og nakke blir bra igjen snart;)

  Savner deg så sinnsykt, kan du ikke bare komme å bo her??? ;)

  SMASK!

  SvarSlett
 6. Du vanner sikkert eføyen for mye. De fleste gjør det!!

  Hilsen en blomsterdekoratør.

  SvarSlett
 7. Anita: Denne gangen var jeg VELDIG sparsom på vannet, siden jeg VET jeg har overvannet før. Greia denne gangen var at den ble SLAPP, og så ut som den trengte vann; Tørr jord og jeg vannet LITT. Men det hjalp ikke, så vannet jeg LITT til noen dager senere, og så begynte blader å tørke mens andre bare fortsatte å være slappe.

  Jeg må nok bare innse at Eføy ikke er min greie, og så prøver jeg ganske sikkert igjen. *ler*

  SvarSlett
 8. synes det var fint jeg!
  Selv har jeg kirsebærkvister inne, selv om de er ferdig blomstret gjør de mye fint ut av seg!

  ønsker deg en god helg!
  klem ellemell

  SvarSlett
 9. Så utrolig fin blogg du har :) FIn søndag til deg:)

  Koselig om du har lyst å delta på giveawayen min:)
  http://mittherligeliv.blogspot.com/2011/05/min-frste-giveaway.html

  SvarSlett
 10. Herlig blogg du har! For det første er den ikke dill-dallete, som så mange andre blogger. For det andre skriver du bare heerlig! Jeg ler og koser meg da jeg leser det, du skriver levende og kreativt, med vittige, sprudlende, slagferdige "kommentarer" (tekstene i bittesmå typer, spesielt!) og detaljert, sååå morsomt! Takk skal du ha! Jeg skal følge med, jeg som egentlig IKKE er fan av blogger! Hilsen Elverumsjente nedi Leiret!

  SvarSlett
 11. Hei Elverumsjente i Leiret!

  Tuuuuuuuuuusen takk for så fin kommentar - YOU MADE MY DAY ♥

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails